reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

dubeltówka jak tylko skończy mi się okres, idę na kontrolę do ginka plus z pyt własnie o przedokresową burzę hormonów, bo juz nie raz pisałam, że po ur Emi to już w ogóle przed okresem jestem okropna (M się obrywa i to niesłusznie:sorry2:), dziewczyny pisały o melisie (nie piłam...)
moon ja już kilka razy podejmowałam ten temat z M bo wiedziałam, że pewnie Mu przykro, że Emi lgnie do mnie jak leniwiec do drzewa, ale powtarzał, że spoko, radzis sobie z tym, choć to nie jest przyjemne jak np. chce jej zmienić pieluszke a ona wręcz się drze 'maaaaaamusia'... i płacze... No ale jak ja mam to zmienić??? Faktycznie jak są tylko we dwójkę (i mnie nie ma w pobliżu) nie ma żadnego problemu, żeby ładnie się z Nim bawiła, ale jak jesteśmy we trójkę w domu, to nie mam mowy, żeby chciała z nim pobyć, nawet owsianki wieczorem nie mogę zrobić, bo mi wisi na nodze (standardowy tekst: 'Mika obaczyć kaśkę' - Emilka chce zobaczyć kaszkę, i chce na rączki, to akurat smieszne:-p); tylko mamusia, mamusia, mamusia
ironia:szok::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane ogromnie dziękujemy za wszystkie kciuki i wsparcie! Jesteśmy już w domku. Nie napisze wiele, bo jestem nieprzytomna. Chciałam żeby Szymon lubił cyca i dostalam za swoje - prawdziwy cycoholik! Chce ssac ciągle! Od trzech nocy nie spałam w ogóle, w dzień udało mi się zasnąć może na pół godziny. Wystarczy ze go odłoże do łóżeczka od razu się budzi i szuka cyca. Mleka już mam wiecej, myślę ze Szymuś spokojnie się najadaą. Chyba kupię smoczek:) buziaki dla wszystkich!

trasiula!!!!!!!:-D:-D:-D jupi, że Wy już w domku:-D dobrze, że mleczka się produkuje, no w tym wypadku niegłupi pomysł z tym smoczkiem:tak: oj mam tyle pytań, ale nie będę Cię zamęczać, odpoczywaj (jak możesz):-) buziaki ogromne dla Ciebie, Marysi i Szymka:-)

Trasiu witamy z powrotem, odpoczywaj kochana i ucałuj Szymusia. Właśnie, jak Marysia reaguje na braciszka:-)
martadelka to jak czegoś się dowiesz to daj mi znać bo ja do gina dopiero za miesiąc gdzieś pójdę:baffled:

Czuję się wywołana - Ironia - napisz mi na priv swój nr tel bo trochę za mało danych aby coś mądrego stwierdzić, jest coś takiego jak ciężkie naruszenie obowiązków pracowniczych z przyczyn leżących po stronie pracodawcy - nie wiem jaką masz umowę ale nie wypłacenie wynagrodzenia w terminie jak dla mnie jest takim naruszenie. :-p
Traschka - hej :-D
Andariel - myśmy się do audiologa w ramach NFZ dostały w ciągu 3 tygodni....
Mrsmoon - to cięzko z Mają, Młoda dzięki Bogu nie ma takich faz może dlatego, że nie mam Taty na codzień.
Martadelka - wczoraj mi moja Mama próbowała wmówić przy Młodej "mama, mama", że tak za mną bardzo. A Krysia po prostu marudna jest ostatnio i tyle. Ogólnie Dziewcze jest nie wiszące i bardzo samodzielne. Uff.... :-p
Tak sobie pomyślałam - i zapytam - czy Któraś nie planuje więcej dzieci, mając jedno? Czy zostanę sama....? :-(

Ostatnia edycja:
forever ja bym chciala ale medycznie mam napisane ze bezplodnosc wiec moge sobie pomarzyc :( :-( a nie chce kilka lat spedzic na bolesnym leczeniu przytyciu 30 kg i dowiedzeniu sie ze to na nic ... poczekam moze kiedys adopcja .. ale poki co zero widokow na ciaze :(

reklama
trasia super ze piszesz i ze u was wszystko dobrze :-)
fajnie ze Szymuś (swoja droga super piekne imie :tak:) ładnie je i śpi, nie meczy mamusi za bardzo?
a własnie jak Marysia? chyba nie jestes sama teraz z dziecmi, M. jest z wami? czy któras z babc?

to chyba tyle bo brak weny
jakos tez (podobnie jak kasiawilde) sie ogarnac ostatnio nie moge :zawstydzona/y:

Do góry