och, ale napłodziłyście od rana!
Ja mojemu M. za nic w świecie nie dałabym się ogolić! On by się tego nie podjął, wolę sama na oślep
Doris ja też zawsze myślałam, ze halluxy to przypadłość starszych ludzi, nie miałąm pojęcia, że to może być genetyczne i tak wcześnie si ę pojawia. Dobrze, że córcia sie zdecydowała na operację, będzie miała piękne stópki

trzymam kciuki!
Aestima mam nadzieję, że u męża to nic poważnego, ale z drugiej strony jakby było naprawdę poważne to by go samego gdzieś nie posyłali i nie czekałby tak długo raczej... koniecznie daj znać co z nim! Ja bym się strasznie martwiła na taką wiadomość...
Iza przy szkarlatynie boli gardło jak przy anginie, jest wysoka gorączka i wysypka. Więc jak synka nie boli gardło to na pewno nie to, nie martw się
Zebrra haha miałam zapytać o to samo, gdzie ty to wieszasz?? Ale już rozumiem, 3,5 kg to rzeczywiście mało, ja mam na 6kg i ledwo 2 prania mieszczę na ogromnej suszarce. Dziś udało mi się wreszcie nadrobić zaległości praniowe i łązienka też lśni

W szafie również porządeczek!
Misialina gratulacje dla synka! Piękny wynik!!! Twoje drugie maleństwo też teraz nieźle pływa hehe