Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Setana, myślałam że masz ciemne włosy! A może po prostu mi ta ślubna suknie nie pasuje do wyobraźni, bo zawsze wyobrażałam sobie Ciebie jak biegasz z psami w śniegu)
ja też oglądam galerie jak zaczarowana, kurcze teraz jesteście mi jeszcze bliższe...
Aestima, bo ja też farbowaną blondynką jestem Kolejnymi fotkami postaram się Ciebie nie zawieść i znajdzie się coś odpowiedniego. kochane uciekam teraz już naprawdę do pracy. Odwiedzę Was późnym popołudniem lub wieczorkiem.
Miłego dnia
Witajcie
Ja właśnie od lekarza wróciłam a tu widzę znowu kilka stron zapisanych i jakieś galerie popowstawały :-) Ja muszę trochę przystopować z netem, bo dom zaniedbuje, a obiad dzisiaj trzeba zrobić i wypadałoby w końcu trochę odpocząć a nie tak ciągle gdzieś biegać :-)
No i prezent dla męża muszę znaleźć - koniecznie!!!
Idę na odpowiedni wątek napisać co i jak po badaniu.
Miłego dnia
A ja zrobiłam pierwszy poważny krok aby coś dziś posprzatać i przeniosłam się z komputerem do pokoju, w którym czeka wielka szafa do wysprzątania... zawsze już bliżej
Z tymi zdjęciami macie rację. Setana ja też zamiast dziś pracować, to nie mogę się skupić, tylko też oglądam.
Zupełnie inaczej teraz się rozmawia, prawda dziewczyny.
Muszę tylko po przyjściu wieczorem z pracy też spróbować wkleić swoją rodzinkę.
No dobra, zamykam na teraz forum, spróbuję się skupić trochę na pracy ...
jak dobrze, że ma obiad od mamy. Sprzatanie w pokoju z komputerem jest znacznie ławiejsze, polecam! Udało mi się już opróżnić szafę. Tzn 1/3 szafy. No może 1/5...