reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

heeej:-)

po pierwsze i najważniejsze: moje ogromniaste gratulacje dla Ciebie Silva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o tym, że urodziłaś 'doniosła' mi trasia za co bardzo Jej dziękuję! lecę zaraz na zdjęciowy, bo mam nadzieję, że miałaś CZAS:-p, żeby zamieścić zdjęcia małego Kuby:-):-):-) jak się czujesz??? jak z karmieniem? i cieszę się, że w sytuacji kryzysowej absolutnie wiesz, co robić i obiad (zupa) na tym nie ucierpi:-D:-D:-D ps. strasznie się cieszę, że Kuba już z Wami, przesyłam ogormnego buziaka dla Ciebie cmoooook

przeczytałam tylko tą stronę, zaraz nadrobię choć parę dni

ja ogólnie mam doła, bo po prawie 3 tygodniach urlopu i bycia z Emi (i z M:-p), ciężko wracać do pracy:-( wczoraj się rozkleiłam, bo mówię do Emi, że jutro idę do pracy a ona, że jej przykro...:sad:

reklama
Odprowadziliśmy dziś "moją małą Ninkę" pierwszy raz do przedszkola. Pognała od razu do pani i dzieci, weszła w rolę itd., a ja się ogarnąć nie mogę. Glut w gardle i będę dziś wyć, jak nic! Tak więc marta - rozumiem Cię bardzo dobrze.

Andariel - ja się zastanawiałam czy nie dać Młodej na pół dnia ale widać było wczoraj i dziś rano, że się cieszy z pójścia do żłobka. U nas ok, dałam wyprawkę, szafka przy wejściu, [przestronniejsza niż poprzednio, sala na górze, tak że się z Panią Kierownik nie trzeba będzie widywać. :baffled: No, ale wrzaski innych dzieci.....

Witam!
Widzę, że początek września, to i forum ruszyło :p
Kciuki za pierwszy dzień żłobka / przedszkola / szkoły &&&& na pewno wszystko będzie ok. Nas czeka w przyszłym roku. A mnie czeka początek roku w szkole policealnej w lutym :-D wybieram się doszkolić. Kierunek: kosztorysowanie budowlane.

ja rowniez benia zaprowadziłam do złobka, beni na początku chętny potem sie zbiesił ale poszedł do nowej pani..na szczescie w grupie ma swoich kolegow i kolezanki wiec nie powinno być zle :)

ja oczywiscie cała zryczana :baffled: o 15 lecę po maluszka i jedziemy autobusem do domku w ramach atrakcji :) rano jeszcze pojechalismy do koników ich powitać bo mielismy czas :)

a teraz koniec wakacji czas tyłek spiać i coś popracować bo cholera im wiecej pracuje tym mniej kasy nie rozumiem ?

dzis wieczorkiem skalpel II i do dzieła :D :-D

reklama
czesc laski

wyprawa z dwojgiem na szkoły mnie wymęczyła strasznie a musialam jeszcze pojechac do Lublina- kupilam sobie spodnie i sukienke ciażową:tak:

ogólnie mam super wrażenia, dominika ma swietna panią, wszytsko jest zorganizowane, znamy sie z mamusiami więc wszystko wygląda super. jak patrzyłam na nauczycieli troche mi ściskało w brzuchu z zazdrośći,że mnie nie ma w pracy( co jak co,cieżko było ale lubie swoją prace ech.....)

norbert za to został oddany przez moja mamę do sali przedszkolnej i sam sie switnie z dziecmi bawił, nie chcial pozniej ze mną wracac. mam nadzieje,że uda sie go wepchnąć do przedszkola jak sie niunia urodzi:)

także pozdrawiamy wszystkie dzielne przedszkolaki te przedszkolne i żłobkowe

wroclismy i sie z nim wyspałam, ale mi teraz dobrze........

a ja mam pierwszoklasistkę pełną gębą w domu:-D jutro tatus ja prowadzi a ja ide do lekarza

trasia wielkie kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ironia powodzenia w cwiczeniach
witaj felka, asinka

Do góry