Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

więc urlop mam jak każdy normalny człowiek
to Ty też ćwiczysz z Chodakowską? ooo to u Ninki ładny przyrost wagi
:-) to Twoje małe dziewczę takie szybkie w rozwoju fizyczny, że szok!!! aż dziw bierze! i już za tydzień będzie miała pół roku, jak to szybko mija
u nas też bunt na tapecie...

prosze was o magiczne kciuki by w miare szybko michał załapał sie na wyciecie tego cholerstwa :-( on oczywiście wszystko bagatelizuje 

a bajek ogrom w domu.
No i jakoś zupełnie nieogarnieta jestem życiowo.... 

kazałam jej dawać jogurt naturalny - cóż to było za zdziwienie! Ale jak dałam Matiemu w jej obecności a on wszamał cały kubek to się nadziwić nie mogła :-)

zresztą wieczorem jak ją przebierałam w piżamę to sama powiedziała, że jadła... oczywiście kupiła siostra M, bez komentarza
Emi nawet nie wie, co to są żelki, dziadkowie nie wpadli na pomysł kupna, oj oberwałoby im się wtedy
co do danonków to Teściowa miała zapędy, żeby kupować, raz kupiła po czym żali mi się (ku mojemu zdziwnieniu, bo przecież prosiłam, żeby nie kupowała...), że Emi nie chciała jeść, jak ja się wtedy cieszyłam, że mam takie mądre dziecko
:-) a skąd wiedziałaś, że dawała Matiemu danonki? i aż się boję zapytać, co za żywność kupowała Matiemu...? u nas nie przeszedłby arykuł, nie mówiąc o książce (bo myślałam co by teściowej podrzucić coś mądrego do czytania, bo ona nawet ulotki do lekarstw nie czyta...
), dzięki za zrozumienie; do kiedy Jesteś na L4? co do zabaw to lecę na odpowiedni wątek;-)