Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zapisalam go do lekarza na popoludniu ale poki co jest ok brzuch miękki, nie jest blady, apetyt ma eh chyba zyskalam dzis kilka siwych wlosow 
ja jeszcze nie wiem dokladnie jak ur będą wyglądały bo jakby bylła ładna pooda to zamierzamy wybyć na grille niedaleko nas, to wtedy mnie roboty z jedzeniem
i to nawet nie teściowie 'układają' nam urlop a M siostra (ta z Paryża), już to przebolałam, ale i tak w środku wściekła jestem na tą sytuację, M na 4-5 dni jedzie z Emi do Gdańska, tam będzie Jego siostra z dziećmi, do momentu Jego przyjazdu będą też Jego rodzicie i druga siostra, potem rodzice najprawdopodobniej wracają do Wrocka bo sie nie pomieszczą ze spaniem. Ja z tych osób, które starają się dogodzić innym, żeby wszyscy byli zadowoleni ale w tym wypadku postawiłam się, pitole nie będę robić pod kogoś, niech M zobaczy jak to jest: wakacje samemu z dzieckiem przy intensywnym zwiedzaniu zorganuizowanym przez Jego siostrę...

polecam bo pycha