• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

Ironia kociołek to tzw.duszonki bądź prażonki. Same pyszności :-)

Felka pisz co tam się podziało. Przypuszczam, że po układnych wycieczkach przez teściów. Współczuje...

reklama
asinka brzmi ciekawie zarzucisz przepisem ?

no ja bylam wzwana do zlobka bo benio zwymiotowal po tym jak go lilka uderzyla w brzuch :crazy: zapisalam go do lekarza na popoludniu ale poki co jest ok brzuch miękki, nie jest blady, apetyt ma eh chyba zyskalam dzis kilka siwych wlosow :baffled:

hej hej

po sesji, ironia no co Ty? sesja od 18 czerca;-) od uderzenia - wymioty...?:-( daj znać co pow lekarz
asinka kociołek brzmi nieźle:tak: ja jeszcze nie wiem dokladnie jak ur będą wyglądały bo jakby bylła ładna pooda to zamierzamy wybyć na grille niedaleko nas, to wtedy mnie roboty z jedzeniem:tak: i to nawet nie teściowie 'układają' nam urlop a M siostra (ta z Paryża), już to przebolałam, ale i tak w środku wściekła jestem na tą sytuację, M na 4-5 dni jedzie z Emi do Gdańska, tam będzie Jego siostra z dziećmi, do momentu Jego przyjazdu będą też Jego rodzicie i druga siostra, potem rodzice najprawdopodobniej wracają do Wrocka bo sie nie pomieszczą ze spaniem. Ja z tych osób, które starają się dogodzić innym, żeby wszyscy byli zadowoleni ale w tym wypadku postawiłam się, pitole nie będę robić pod kogoś, niech M zobaczy jak to jest: wakacje samemu z dzieckiem przy intensywnym zwiedzaniu zorganuizowanym przez Jego siostrę...:baffled:

dziewczyny nie wiem co zrobic poki co przyszedl do domku nie był juz bladuy, zwymiotował jabłkiem ze śniadania i zupką - moze po uderzeniu ale nie mam pewnosci bo nie bylo to bezposrednio po tylko troche po..
przyszedl do domu zjadl 2 kanapki, obiad 2 kubki herbaty i actimela - niekoniecznie chcialam go dawac ale sam sobie otworzył;... ma humor, bawi sie mówi ze go juz nie boli, brzusze dalej miękki, kupka zrobiona bez zadnych problemow i normalna.. teraz juz spiacy jest wiec sie słania i oglada bajke wiec odwolalam narazie wizyte bo michal mowi ze świruje.. :baffled:

z tego co z nim rozmawialam to lilka uderzyla go jakims kółkiem? pewnie niechcacy w brzuszek - narazie obserwuje

nie wyglada na bardzo chorego co ?

IMAG0266.jpg

Załączniki

• IMAG0266.jpg
    IMAG0266.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 63
Hej!
Ironia i jak z Benkiem? Lepiej cos? Kociolek musisz miec zeliwny, ja daje do niego kapuste a glownie cale liscie na boki a potem warstwami ziemniaki, cebule, kielbase, marchewke, boczek, mozesz dac mieso jak chcesz. Kazda warstwe ziemniakow przesypujesz przyprawami do smaku i przykrywasz liscmi kapusty. Dusisz w tym kociolku nad ogniem ze 3 godz.a najlepiej do miekkosci :-D polecam bo pycha

hej
ostatnie tygodnie walczyłam z przeziębieniem (od zlotu) potem Mati a potem M, więc było nieźle.
My już po urodzinkach, zrobiłam Matiemu tort wóz strażacki, średnio mi wyszedł ale solenizantowi sie spodobał :-)
Asinka nie zapomnij że mam ten "stojak" "przylepiec" ( jak to nazwać?) do GPS-a? moze podskoczymy w przyszły weekend do Pszcz i oddamy, chyba ze wysłać pocztą?

Najlepsze życzenia dla jubilatów :-)

reklama
ironia nawet tak nie mów!!!! niedlugo i ty bedziesz miala swoje kreseczki, czasami potrzeba czasu, trzeba sie pdleczyć ,zadbac o swoje zdrowie, ja dookola slysze o takich cudach,wiec i tobie sie uda:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry