reklama

Czerwiec 2011

Ja niezawodna :-P? Dobre :-)
Fakt, na razie czuje sie jak na wczasach :-P Tymek nie za bardzo rozumie kwestie odleglosci bo caly czas pyta czy pojedziemy dzisiaj do babci :what: a Nina ok. Jej wszystko jedno dopoki ma swoje zabawki i jedzenie haha bezproblemowe dziecko :-P chociaz juz ma swoje fochy, np.jak sie jedzenie konczy...
A czemu to szafa bez drzwi? Tak mialo byc przy tym montazu czy cos poszlo nie tak?

reklama
no niezawodna, nie pomyliłam się, to do Ciebie było:tak: to Ninka mał głodomorek?;-) no szafa bez drzwi a co?:-p a tak na poważnie to chcieli jeszcze raz wymierzyć całą szafę po złożeniu i obiecali, że jak najszybciej przywiozą te drzwi, i tego się trzymam, dziś M ma do nich dzwonić

Cześć dziewczyny

U nas szał, druga knajpa się otwiera, mi brzuch rośnie jak szalony i jutro zaczynam 13 tydzień :) a w poniedziałek prenatalne, mam stres

Asinka dzielna moja kobitka dałaś radę :)

Felkaa u mnie poza strasznie bolącym krzyżem prawie brak dolegliwości no i szybko się męczę, a tak haj lajf :) nawet wyniki krwi mam tak dobre jakie ostatni raz miałam w wieku 7 lat! Po 20 latach anemi w końcu chwila spokoju :) ale apetyt mam na wszystko to samo co z Olą ;) słodycze, warzywa i owoce i nie mogę tknac ostrego niczego q jak u ciebie?

to super, za mną chodzi jedzenie typu 'świeże', 'rześkie' z owoców wcinam najwięcej: winogrona, śliwki, nektarynki i także chęć na warzywa, słodyczy się wystrzegam, więc fajnie:tak:

Felka to ja poprosze potem zdjecia szafy :-)
Doggi a mnie tak ciagnie do sushi, w sensie, zeby sprobowac bo jeszcze nie bylo okazji. Mam nadzieje ze kiedys po drodze do Polski wstapie do Was :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry