Nadaje z pracy, wkurzona, bo kolezanka rowno tydzien jest, tydzien jej nie ma, bo dziecko jej choruje. I tak od 2 mcy...a ja pracuje na 1,5 etatu za pieniadze te same...o urlopie czerwcowym juz zapomnialam...
Doris smuc jak masz melodie...wszystko dozwolone a nawet wskazane
Madzioolka i asinka- z Wami pisalam na fb ale. Reszta dziewczyn zero kontaktu:-(
Maja na tygodniowych wakacjach u moich rodzicow, ja nadrabiam sprzatanie miejsc, ktore rzadko sie sprzata, jedno auto odstawilismy do warsztatu na wymiane przewodow hamulcowych, wiec dzis i jutro jezdze bez klimy...masakra
moja mama idzie pod koniec sierpnia na operacje, Maja od 1.09 do przedszkola, wiec goracy okres nas czeka...
z nowosci- Maja nosi okulary, bo ma astygmatyzm, bez protestow n szczescie sie obylo
ja z ciaza musze poczekac - nie wiem czy Wam pisalam - hemoglobina 10,7, zelazo w surowicy 21 wiec lykam tardyferon fol i walcze z anemia. Wit d juz troche podskoczyla, ale nadal pod kreska. Starosc nie radosc...max pol roku i zamierzamy dzialac.
duzo chodzimy na basen z Maja, zlapalam juz 2x syfa, teraz dostalam globulki wielkosci malego orzecha wloskiego, wrazenia pierwszorzedne....zal mi odpuscic, bo Maja fajnie sie czuje w wodzie i w samych rekawkach plywa, ale jak bede co chwila cos sobie wsadzac to tez niedobrze z pktu widzenia przyszlej ciazy... To posmecilam...