reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

to superasko! Stachu to będzie charakterny chłopak, skoro już teraz takie numery odstawia! najważniejsze, że szyjka się skraca i że się obrócił!!!:tak: a o co chodzi z tą babką na zastępstwie za gina???
Olcia dostała lalkę monster high, tak?
Emi zostawiła wczoraj muffinkę i mleko na parapecie dla Mikołaja, otworzyła kolejną kopertę z kalendarza adwentowego, znalazła prezent pod łóżkiem:tak: nocka średnia, więc rano dłużej pospałyśmy; po południu jadę z nią na atrakcje mikołajkowe z moją Bratnią Duszą i Jej córciami:tak: jak co roku, taka nasza tradycja:tak:

reklama
Bo ja chodzę na NFZ do poradni prxyszpitalnej i mój gin z prawdziwego zdarzenia, wszystko opowiada co robi, co widzi jak coś mnie martwi to mi dokładne tłumaczy skąd to dlaczego itp. Ale niestety mojemu ginowi pilny zabieg wypadł i musiał pojechać na oddział w gryfowie i w zastępstwo przyszła ta pin.da (młoda du.peczka około 35 lat) i ja od kilku dni miałam takie upławy ppdbrawione krwią co mnie martwiło i przede wszystkim ta wizyta była głównie po to żeby zobaczyć czy młodu się obrócił.
Ja przychodzę ta na dzień dobry wyje.bane w to co mówię i mówi do mnie na fotel
Poszłam i mi zaczęła usg robić przez brzuch (pierwszy raz takie usg mnie bolało!!)
Patrzy i patrzy o mówi że mogę zejść... A ja wtf
I mówię czy yo wszystko a ona ze tak to mówię że ta wizyta byka na celu ustalenia cxy młody zrobił fikolka a ona "zrobił, po co to pani" to jej mówię że warto wiedzieć jaki poród mnie czeka. I mówię o tej wydzielinie i cxy może sprawdzić mi szyjkę bo się martwię a ona "nie czuję potrzeby!" a ja mówię że ja czuję bo widok krwi z mojego krocza martwi mnie a ona mi na to ze nie ja jestem od wyznaczania co jest potrzebne a co nie.... I milion podobnych tekstów z jej strony, masacra

W sumie tylko jak mi na skurcze poleciła no spe i magnez to jej powiedziałam ze gdyby była kompetentna to by wyczytała w mojej karcie ze biorę to regularnie id 17tc. Położna musiała hej zwrócić uwagę ze anemię która postępuje i może jakiś lek by przepisać. To zapisała. Potem położna moei żeby spojrzała na wyniki moczu bo też nie są zbyt dobre i może ny zlecić posiew... No wiesz co dla mnie przesada. To ma być lekarz?! Gdzue położna taj naprawdę połowę rzeczy mi zleciła... Masacra. Za to wczoraj ten mój mnie przyjął i nie dość że wiem wszystko co chciałam wiedzieć yo jeszcze więcej :p i wróciłam do domu spokojna.

Ja powiedziałam temu mojemu ginowi ze prawdopodobnie jestem tylko rozhisteryzowana ciężarną ale teraz tyle wszystkiego się widzi w tv i czyta a tych niedopatrzeniach i potem tragedia ze tylko potrzebuje wiedzieć czy wszystko ok bo po tamtej babie to ja nic nie wiedziałam.

dobrze, że już jesteś uspokojoną rozhisteryzowaną ciężarną:-p hihi
i tak się zastanawiam Doggi czy nie przejść na wiadomości na priv bo hmmmm piszemy tylko do siebie... kati się odzywa i tyle...

no właśnie kati jak zdrówko? a Ty Doggi podkurowana?

ja przeszczęśliwa, bo po ostatnich nockach, ta była ekstra, bo Emi całą przespała!!!

Felkaa no właśnie wszystkie się pochowały :( fajnie ze nocka przespana oby juz coraz lepiej było :)
Ja wciąż chodząca zaraza, i jeszcze wczoraj byliśmy we wrocku na jarmarku i jakby gorzej :( Buuuu, ale ważne ze Ola radość miała i wracając powiedziała ze jest przeszcześliwa bo było super :) a ona rzadko zadowolona :p

pochowały to mało powiedziane...
Doggi czy Ty wiesz , że ja jestem z Wrocka???????? czy nie? no i jakby tego było mało wczoraj też byliśmy u nas na jarmarku...; ech mogłyśmy się spotkać....
ps.doprawiłaś się?

reklama
Do góry