Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

DziękujęZebrra...3mam kciuki żeby przeziębienie się bardziej nie rozkręciło...a ja idę te gołąbki robić...nie piszcie za dużo![]()
Ogórkową ugotowałam wczoraj, także dzisiaj tez u nas jeszcze będzie, a na drugie kotleciki z piersi, ziemniaczki, fasolka szparagowa i brokuł.Co gotujecie dziś na obiadek kobitki??? Ja ogórkową i placuszki ziemniaczane![]()
Tak, tak muszę się poratować jakimiś naturalnymi środkami. Wiesz ja się przeraziłam, bo w 5 tygodniu ciąży przechodziłam zapalenie płuc i brałam antybiotyk długo... Liczyłam na to, że limit na tę ciążę wyczerpałam...zebrra biedna...ja w tej ciąży zdążyłam już 3 razy chodzić przeziębiona...niestety taka pora rokuPowiem Ci ,że jak tylko czuję teraz jakiś katarek od razu jem czosnek.I dzięki Bogu po czosnku nic się dalej nie rozwija.Spróbuj może
![]()
DziękowaćZebrra, zdrówka!![]()
Dokładnie takie same historie opowiadał mi mój gin. Poza tym mówił, że jedną z metod wywoływania porodu jest smarowanie szyjki żelem z prosaglandynami...w każdym razie my na razie nie chcemy niczego wywoływać, więc...gumadagamit ja w pierwszej ciąży byłam tydzień po terminie i żeby wywołać poród kochaliśmy się bez zabezpieczenia wieczorem, a o 4 rano miałam już skurcze. Nie wiem czy był to zbieg okoliczności czy rzeczywiście coś w tym jest.

Zebrra dużo zdrówka, mnie to złapało w weekend. Na katar zaaplikowałam inhalację rumiankową rano i wieczorem - i szczerze byłam zdziwiona że mi przeszło, tak więc polecam :-)
A na obiad mam pomidorówkę i nie wiem co jeszcze...
zebrra zdrowiej, wygrzewaj się i oby szybko przeszło
Zebrra tulę Cie,i kuruj sie żebyś szybko z tego wyszła.