Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Misialina ja też bym z chęcią wybrała się na taki wyjazd oczywiście gdybym była zdrowa :-) ale wycieczka całkiem ciekawa 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Kto ma ochotę to zapraszam na gołąbki...jeszcze ziemniaczki się ugotują, sosik zrobię, mam ich sporo 25 sztuk mi wyszło więc walić oknami i drzwiami...dla wszystkich starczy.
Dziewuchy poradźcie mi proszę...mam okazje z mężem jechać na 2 dni do Żywca na wycieczkę od znajomego z pracy...i nie wiem co robić...strasznie nas namawiają...jest zwiedzanie muzeum piwa, potem kulig i ogniosko...potem zabawa z tańcami...w niedziele można trochę pospacerować...i kurde nie wiem czy jechać czy nie...ale mam klina...wiadomo że mogę tam sobie kulig odpuścić i posiedzieć z mężulkiem gdzieś w góralskiej knajpce...co myślicie?

Ja też bym na spacer poszła ale coś nie chce mi się ruszyć z domu i tak siedzę i kg mi przybywa. Jeden plus tego siedzenia że mnie nic nie boli i nie ciągnie no i nie mam styczności z chorobami :-)

Mam wilczy apetyt od takiego siedzenia i nic nie robienia!!
kopie strasznie!!