cinamon
Fanka BB :)
Zolza siostra z Płocka więc jakieś 120 km ma. Na pewno dziś wieczór to temat brzuszków będzie królował.Mój Jaś strasznie kocha jej córeczkę i już nie może się doczekać siostry.Z wrażenia zjadł 2 miski zupy pomidorowej a przecież to taki niejadek
Ty to masz wene do tych bułeczek jak ja do sernika na zimno.Musi być przynajmniej raz w tygodniu
Ty to masz wene do tych bułeczek jak ja do sernika na zimno.Musi być przynajmniej raz w tygodniu

ale to działa tak, że jak nie wypisze skierowania na badania, to przychodnia nie będzie musiała za nie płacić i kasa zostaje w ich budżecie, de facto Twoja kasa, a że wiedział że chodzisz prywatnie to się wykręcił, moim zdaniem nie miał prawa Ci odmówić. Dziewczyny dobrze mówią -trzeba zażądać odmowy na piśmie, wtedy często podejście się zmienia...
w kartotekach miał wszystko o nas a i tak się pyta skąd jesteśmy, mimo że mieszkamy tu już ponad trzy lata, no to pierwsza odpowiedź jaka mi przyszła na na myśl to - z kosmosu :-) ale się powstrzymałam:-) po czym ksiądz skasował kopertę i poszedł dalej...