reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Larvunia prosila mnie, by przekazać informację, ze nie będzie jej parę dni na necie bo Marcelek wsadził jej śrubokręt w lapotopa i spalił a drugiego kompa nie ma narazie...

Dzięki za info.:-)

czesc traschka witamy po długim czasie nieobecności!!Przynajmniej będzie z kim pogadać późnym wieczorem ;-) całe szczęście ,że już to najgorsze masz za sobą co??Teraz może choć troszkę spróbuj sobie odsapnąć...bo się zajedziesz.

kati

tusen trzymam kciukasy abyśmy nie powróciły do tego cholernego nałogu!!Ja też się tego obawiam...jak skończyłam karmić Igora w 4 miesiącu to pierwszą rzeczą jaką zrobiłam było zapalenie fajki!!To był błąd ale żyłam tylko tym!!

trzymaj mocno:tak:

No i zapisałam się dziś do szkoły rodzenia:tak:. Zajęcia rozpoczynamy w środę. Ale się Pani prowadząca na mnie spojrzała, że będę chodzić po raz pierwszy, a już trzecie dziecko będę miała:-D. No ale wcześniej nie miałam kiedy, bo za bardzo byłam zabiegana.

Gratuluje,na naukę nigdy nie jest za późno:-DMusisz koniecznie opowiedzieć wrażenia,a może wyręczysz prowadzącą zajęcia i ze słuchaczki staniesz sie instruktorem:-);-)

Teraz
Mam pytanko do Was - spotkala sie ktoras z Was z "sadlem borsuka"? Od dwoch tyg meczy mnie kaszel i kolezanka dala mi dzisiaj sloiczek tego sadla, mam wymieszac z miodem i smarowac klatke piersiowa i plecy. Poszukalam na necie i opinie sa niezle. Mozna to stosowac nawet u malych dzieci. No wiec zaraz ide stosowac te oklady ze zdechlego zwierzaka.

Bidulek:-(No ale zdaj relacje z efektów kuracji.

Mój małżonek szczęsliwie wylicytował dzisiaj za dobrą cenę samochód:tak:Ponieważ stary sie sypie a nie chciał przeznaczać duzo pieniedzy to kupił okazyjnie dwuosobowego partnera z 2008 roku.Prawia jak nówka.Cieszy sie jak dziecko bo na 4 napęd.A my mamy taki kawałek drogi pod górkę i ze skrętem ,jak śnieg przysypie i ślisko to cięzko nawet na kolcach podjechac.Nasi sąsiedzi wszyscy maja na 4 naped właśnie z powodu tego niedobrego dojazdu.

Ale też sie troche stresuje bo mąż dostał skierowanie na srode na biopsje nerki:-(Wiedzieliśmy o tym bo walczymy od dłuższego czasu z białkiem w moczu.Biopsja to już ostatnie badanie stwierdzajace co to może być.Bardzo sie martwie bo nawet nie wiem jak to przebiega,i czy nie bedzie komplikacji.Oczywiście martwie sie też o wynik,chociaż,mąż miał tyle badań ktore nic nie wykazały że myśle i tym razem nic nie wykaże.
Dziewczyny znacie przypadki że ktoś miał białko w moczu a był zdrowy???Poprostu taka uroda i tyle.????

tusen jak Cie najdzie ochota to pomyśl o "nas"(pozostałych palaczkach) którym jest tak samo ciężko jak i Tobie ;-) Damy radę!!Musimy dać!!

Kochane życzę wszystkim brzuszkom dobrej nocki :*

Tusan kurcze ale mi dalas do myslenia, mi ostatnio wyszlo białko w moczu co prawda slad, ale zawsze. Poniewaz w ogole wyniki moczu mialam niezbyt dobre to dostalam antybiotyk, ale nie zastanawialam sie nad tym białkiem. A mezowi powodzenia na biopsji

Sama nie mogę w to uwierzyć ale nadrobiłam wszystkie zaległości. Te 4h spędzone jedynie na tym wątku utwierdziły mnie w przekonaniu, że nie warto nigdzie wyjeżdżać!!! Dziękuje wam kochane za miłe przywitanie, aż się wzruszyłam... :)
Może nie będę wam już odpisywać na to, co przeczytałąm bo mój post zająłby 10 nowych stron zatem życzę dobrej nocy. Ja tradycyjnie nie mogę spać o tak wczesnej porze więc pobuszuję na allegro:) Ciekawe co mi się dziś przyśni...

Nie zdążę nadrobić wszystkiego, bo niedługo pewnie mam wstanie ;-) Jeszcze dzisiaj jest u nas, wraca do domku jutro po południu. Fajnie, że jest :-)
Chciałam tylko napisać, że 3mam kciuki za palaczki - obyśmy nie wracały do kopcenia! Dla dobra naszego własnego i naszych dzieci! Będzie dobrze :happy2:

Hej z rana :)

Madzioolka, powodzenia na egzaminie! :)

Tusen, co do fajek, to ja rzuciłam na początku ciąży, ale nie chcę już wracać... Jak sobie pomyślę, ze w taką pogodę miałabym sie ubierać i wychodzić na balkon, tylko po to, zeby puścić dymka, to mi się od razu odechciewa... Olaf pali, ale mam nadzieję, ze już niedługo... Po urodzeniu Jasia, wiedziałam, że pierwszą rzeczą po zakończeniu karmienia będzie zapalenie papierosa i tak też było ;) Dokładnie rok i mc po porodzie zapaliłam pierwszego papierosa. Postanowiłam, ze teraz już nie zapalę...

Trzymam kciuki za wyniki badań męża.

Anapi, szczerze mówiąc nie byłabym w stanie wysmarowac się tym specyfikiem, biedne zwierzątka...

Agaa, białko w moczu w ciąży może być jednym z objawów gestozy (zatrucia ciążowego), także trzeba to bardzo kontrolować, ale na pewno Twój lekarz dobrze o tym wie ;)

Wstalam bez głosu, dosłownie... Gardło mnie drapie, ale nie jakoś strasznie, a głosu nie mam, mówię szeptem... dziwna sprawa...

reklama
witam się i ja.
tusen trzymam kciuki za męża,to stresujące chwile,wiem ,bo mój D.też miał kiedyś biopsję,ale węzła chłonnego...ale wszystko okazało się dobrze,mam nadzieję,że u ciebie tez tak się skończy:tak:

marta powodzenia na wizycie,tez trzymam &&&&&:-)

mój Anti dziś został w domu,wczoraj troszkę pokasływał,ale najważniejsze,że ma dziś urodziny i taka niespodzianka od nas dziś to przedszkole,poza tym wczoraj pani oświadczyła,że jest ospa w ich grupie,podejrzewam,że lada dzień i jego wysypie:hmm:

Do góry