Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej Dziewczyny :-)
Justynka nie mogę uwierzyć w to co przeczytałam... Nie wiem jak Ty to wytrzymujesz?! Masakra...
Ja już dawno bym się wyprowadziła...
Należę do tych, które potrzebują mega dużo czułości i nie wyobrażam sobie, że mój Mąż nie powiedział mi, że ładnie wyglądam, że bardzo mnie kocha, że dziękuje mi za pyszny obiad i za to, że jestem!
Oczywiście ja nie robię, tego, żeby słyszeć same pochwały... Ale dla mnie to takie oczywiste!
A teraz, gdy jestem w ciąży, o którą tak długo się staraliśmy... jest jeszcze bardziej kochany!
Może powinnaś z Nim pogadać? Rozumiem, że go kochasz...
Chociaż może to "przyzwyczajenie" i "uzależnienie" od niego?
3maj się Kobieto! :-)

justynka-- trudno w takich sytuacjach cokolwiek radzic bo kazdy ma inny charakterale u facetow to chyba tak jest że debilnieją z wiekiem....
ja jestem strasznie wybuchowa jak mnie cos podk..rwi.... i kiedys nawet zdarzyło mi sie rzucic talerzem jeszcze wtedy w chłopaka heheno ale od tej chwili wie ze lepiej ze mna nie zadzierac albo szybko uciekać bo moze czyms oberwać
) czasami w niego komórką rzucałam..ale to na dłuższą mete sie nie opłaca bo efekt mam teraz taki ze musze wydać 100 zł za naprawe ghrr !!!