Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No Twoja chyba ciut mniejsza od mojej, ale niewieleMoja piesa średnia - chyba ciut mniejsza od labradora - wrzucałam jej fotki na profilu i wątku zwierzyńcowym, ale nie wiem, czy było tam jakies dające pogląd na jej wielkość, toteż pozwalam sobie wrzucić tutaj:
Zobacz załącznik 327591
i skulona "na kolanach" u pańcia :-)
Zobacz załącznik 327598
Marzy nam się mieszkanko, ale poczekamy,aż wrócę do pracy - może wtedy uda się nam wziąć kredyt.
Oj tak, sierść to zmora, zwłaszcza jak się ma większość ubrań raczej ciemnych albo w jednolitych kolorach i białego psa :-) ale na szczęście mądrzy ludzie wymyślili rolki z taśmą do zdejmowania kłaczków, bez tego chyba byśmy zginęliAgatka, najgorsza jest walka z sierścią - wszechobecną

No dokładnie, mimo że już mam mnóstwo rzeczy to te n przecenach aż się same proszą żeby je wziąć :-)Witajcie :-)
My sobie z mężem po śniadanku skoczyliśmy do Decathlonu. Przypadkowo kupiliśmy dla Małej spodnie deresowe za całe 5,99 oraz bluzę polarkową za 19,99 :-) Żal czasami przejść obok i nie kupić, jak się widzi takie przeceny :-).