Hej dziewczyny!!! Gratuluję wszystkim czerwcóweczkom 2011!! No i każdej z osobna życzę zero komplikacji, jak najmniej dolegliwości i w ogóle wszystkiego NAJ!
Ja jestem styczniówką 2009 - ale mocno mocno mocno podejrzewam, że dołączę również do czerwca 2011

))) Wczoraj jeszcze wpisałam się na listę staraczek, bo generalnie test ciążowy wyszedł na NIE - robiłam go parę dni temu. I dopiero jeden raz nie zabezpieczyłam się, więc wydawało mi się niemożliwe, żebym była w ciąży. Tym bardziej, że teoretycznie były to moje dni niepłodne....Jednak nie umiem tego wyjaśnić, ale czuję się jakbym była w ciąży. Przypomina mi się pierwsza ciąża i wszystko jest dokładnie tak samo. Na razie nie mam żadnych dolegliwości - tylko od paru dni pobolewa mnie brzuch jak do okresu - a tu okresu ani widu ani słychu. Zwykle na kilka dni przed okresem miałam plamienia a teraz nic. Jak zrobiłam test to odpuściłam sobie temat, ale mam jakieś takie wewnętrzne przeczucie, że to jednak ciąża. Staram się z nikim o tym nie rozmawiać, ale w ogóle nie przestaję o tym myśleć, to forum to jedyne miejsce gdzie jest wiele osób w sytuacji podobnej do mojej. Za jakiś tydzień zrobię kolejny test. Chyba, że pojawi się @...
W każdym razie mam przeczucie, że jeśli jestem w ciąży to będzie to drugi chłopak - bo do zbliżenia doszło na pewno po owulacji.
A Wy dziewczyny już myślicie sobie czy będzie chłopczyk czy dziewczynka?
POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!!!!!!!
Aha - według kalkulatora mój ewentualny termin do 13 czerwca. Jak się potwierdzi to zamienię owulacyjny suwaczek na ciążowy.