no niezłe przypały na tym tvn :-) uwielbiam takie dziewoje, po prostu uwielbiam haha....ostatnio idzie taka skwarka a mój maż oczywiscie na głos - monia patrz jaki przypał !!!! matko czasami żałuję, że komentowałam przy nim różne laski bo czasami mi wstyd robi jak tak głośno krzyjnie haha...
mój przypał kochany 
reklama
mamusia.olusia
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny
Ja dziś nawet nie miałam kiedy zajrzeć bo mąż na nockę szedł i mnie pilnował z kompem. Przeziębienie pomału przechodzi. Dzisiaj ładna prawie wiosenna pogoda to poprałam oczywiście, obiadek zrobiony nawet zakupy zrobiliśmy i do końca tygodnia pomysły na obiadki są a to najważniejsze.
Ha na tvn laski wybitne nie wiem skąd takie się biorą
Widzę że emocje przed USG wielkie ja mam za tydzień też pomału nabieram stresa. Myślicie że w 12t3d będzie płeć już widać? bo czytałam że co niektórzy wtedy się już dowiadują.
Ja dziś nawet nie miałam kiedy zajrzeć bo mąż na nockę szedł i mnie pilnował z kompem. Przeziębienie pomału przechodzi. Dzisiaj ładna prawie wiosenna pogoda to poprałam oczywiście, obiadek zrobiony nawet zakupy zrobiliśmy i do końca tygodnia pomysły na obiadki są a to najważniejsze.
Ha na tvn laski wybitne nie wiem skąd takie się biorą
Widzę że emocje przed USG wielkie ja mam za tydzień też pomału nabieram stresa. Myślicie że w 12t3d będzie płeć już widać? bo czytałam że co niektórzy wtedy się już dowiadują.
No właśnie ja też się zastanawiam, czy jutro gin coś mi powie w tej sprawie. Teoretycznie taka szansa jest. Moja kumpela zobaczyła małe jajka w 13tc i dziś ma ślicznego chłopczyka...
mamusia.olusia
Aktywna w BB
dagamit no ja mam nadzieję że jajek nie będzie;-) choć dziś kupiłam ubranko w ukryciu przed mężem disneya tygryska śliczne ale chyba bardziej dla chłopca
zebrra
Potrójna mama :)
Byłam z Jasiem u lekarza, póki co kaszel spowodowany jest spływającym po gardle katarem, nie ma zapalenie oskrzeli, ale niestety sterydy mamy brać jak najbardziej...
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i czekam na wieści!
Robiłam własnie zakupy w aptece internetowej i znalazłam coś na ciążowe mdłości, może któraś z Was będzie zainteresowana... Chociaż mam nadzieję, że już Wam minie...
Mamarin, tabletki, 24 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i czekam na wieści!
Robiłam własnie zakupy w aptece internetowej i znalazłam coś na ciążowe mdłości, może któraś z Was będzie zainteresowana... Chociaż mam nadzieję, że już Wam minie...
Mamarin, tabletki, 24 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Też bym wolała, żeby jajek nie byłodagamit no ja mam nadzieję że jajek nie będzie;-) choć dziś kupiłam ubranko w ukryciu przed mężem disneya tygryska śliczne ale chyba bardziej dla chłopca![]()
ale bez względu na to, co się okaże, będzie kochane najbardziej na świecie!!
jestem kochane
popłakałam się oczywiście jak już wyszłam i na badaniu łezka poszła
ah co za cudowny widok małego akrtobaty, który jedną ręką trzyma się pępowiny i wisi do góry nogami
młody jest wielgaśny mamy 11 tydzien a wyglada na 12 pani powiedziała że ma 5 cm
duży skurczybyk 
ah cudo cudo cudo !!! zakochałam się chociaż go nie czuję w ogóle, ale nie narzekam, bo jakbym miała tyle kopniaków przyjmować to bym go pstrykła chyba w tyłek
co to jest cytoblasta? pani powiedziała, że mam łozysko przy macicy położone i nie ma miejsca dlatego moge czuć jakies małe skurcze
popłakałam się oczywiście jak już wyszłam i na badaniu łezka poszła
młody jest wielgaśny mamy 11 tydzien a wyglada na 12 pani powiedziała że ma 5 cm
ah cudo cudo cudo !!! zakochałam się chociaż go nie czuję w ogóle, ale nie narzekam, bo jakbym miała tyle kopniaków przyjmować to bym go pstrykła chyba w tyłek
co to jest cytoblasta? pani powiedziała, że mam łozysko przy macicy położone i nie ma miejsca dlatego moge czuć jakies małe skurcze
Nadzieja:)
Fanka BB :)
Czesc Kochane Ja tez chcialam sie pochwalic. Maluszek jest starszy o ok 3, 4 dni i ma juz 2,63 cm. Widok wspanialy a serduszko bijace 177 razy na minute to w ogole kosmos
)))))))))))))))))))))))))))))) Jestem taka szczesliwa
ironia gratulacje!!
ironia gratulacje!!
reklama
ale jestem zła
przed chwilą napisałam takiego długiego posta a on się skasował
wychodzi zmęczenie....8 godz pracy robi swoje mimo że po południu była 2 godz drzemka
agabre ja też bardzo dużo wymiotowałam,byłam na tabletkach p-wym( od 8 tyg....)
od tyg cisza
mam lekkie mdłości,odstawiłam chleb i uspokoiło się....................., mąż ostatnio zrobił mi sałatkę z grzankami to cały dzień miałam wplecy...............pomału odzwyczaiłam się od chleba,
To jest dowód na to, że każda z nas inaczej przechodzi etapy w ciąży i w zupełnie inny sposób radzi sobie z dolegliwościami, będzie dobrze
ironia i nadzieja niech maluszki rosną tak dalej
wracając do jajeczek to cytuję mają córkę(4,5lat):tauś a kiedy mamusia będzie miała dzidziusia?tata:-na wiosnę: Nina-dobrze by było, żeby był to chłopczyk bo za dużo mamy kobiet w domu hi hi
dobranoc i pozdrawiam życzę jutro wszystkim miłego dnia

wychodzi zmęczenie....8 godz pracy robi swoje mimo że po południu była 2 godz drzemka

agabre ja też bardzo dużo wymiotowałam,byłam na tabletkach p-wym( od 8 tyg....)
od tyg cisza

To jest dowód na to, że każda z nas inaczej przechodzi etapy w ciąży i w zupełnie inny sposób radzi sobie z dolegliwościami, będzie dobrze
ironia i nadzieja niech maluszki rosną tak dalej

wracając do jajeczek to cytuję mają córkę(4,5lat):tauś a kiedy mamusia będzie miała dzidziusia?tata:-na wiosnę: Nina-dobrze by było, żeby był to chłopczyk bo za dużo mamy kobiet w domu hi hi
dobranoc i pozdrawiam życzę jutro wszystkim miłego dnia