reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Kochana 5 prań??? A gdzie Ty to wszystko powiesiłaś :)?
Hahaha tak, tak, u mnie to standard... Wczoraj były tylko 2 dlatego dzisiaj 5... Jak przyjdzie 3 dziecko, to będzie pewnie z 8... Tyle, ze ja mam pralkę na 3,5kg, więc moje prania nie są wielkie ;) A gdzie wieszam? Mam suszarkę pod sufitem w łazience i jeszcze taką rozstawianą, która niestety musi stać w pokoju...

reklama
Przechodziłam szkarlatynę w tym roku, kilka mcy temu, miałam bardzo wysoką gorączkę, wysypkę i jak poszłam do lekarza, to lekarz od razu kazał mi pokazać język, przy szkarlatynie jest cały pokryty białym nalotem i tak tez było u mnie... Oprócz tego objawy podobne do anginy, strasznie "sztywny kark" od bolącego gardła... Myslałam wtedy nawet, czy to nie zapalenie opon mózgowych, bo przy tym też kark jest sztywny...

Zebrra, moja też stoi w pokoju a mamy tylko jeden! Dobrze że spory:)
Iza, ja miałam szkarlatynę jak byłam mała i leżałam w łóżku ponad tydzień. To chyba niemożliwe żebyście przeoczyli, z tego co pamiętam podobne było to do grypy.

a

co do golenia miejsc intymnych - to maz bedzie mial pole do popisu jak juz nei bede nic widziec - bylebym tylko nie wygladała jak irokez haha :D
nie dałabym mu się ruszyć,bałabym się,że mnie zarżnie:szok::-p,jakos sama dawałam radę,na czuja,teraz nie ma problemu,bo u mnie z brzuchem bez zmian:crazy::-D
doris moja koleżanka miała operacje na HALUXY ,wstawili jej jakieś druty,nie mogła chodzić przez jakiś czas,a miała małe dziecko,ale było to konieczne,bo później byłoby gorzej

hej Kochane! Moje dziecko zajęło II miejsce w stylu dowolnym i III w stylu grzbietowym...ale jesteśmy z niego dumni.
Tyle naskorobałyście od rana że godzinę Was czytałam...
Ironia...zabiłaś mnie tym postem z goleniem...hehe...pamiętam jak mój mąż mnie golił przed porodem i tak to przezywał że nie mogłam ze śmiechu wytrzymać...nie chciałam żeby mnie położne goliły i to nie wiadomo jaka goletką...
Zebrra...ja też nie lubię zimy i uwielbiam gorące dni...ale dzisiaj było tak bajkowo na dworze że zapierało mi dech
A my z młodym na pizze sie wybieramy...chyba wcisnę całą...za pizze oddałabym wszystko...wiem że niezdrowa...ale co mi tam...moja świętej pamięci babcia mawiała "co masz w d....e to ci gestapo nie wysznupie"...brutalne ale prawdziwe:-D

Misialina zjedz i za mnie kawalek hehehehe.. ja nie pamietam kiedy jadlam pizze na wies nie dowoza hehehe...
gratki dla plywaka!!!!:-)

reklama
Doris trzymam kciuki, żeby córa szybko miała to za sobą. Ja też z tych nieświadomych, ze ta choroba może dotyczyć dzieci.
ironia jak zamierzasz karmić piersią to za szybko się nie podłączysz do coli ba nawet do gazowanej wody :no:
Ja do końca goliłam się sama, nawet w dzień porodu. Chyba nie chcę wiedzieć jakie były efekty :-D
Misialina gratulacje!!! Zdolnego macie synka
paulinka trzymam kciuki za przygotowywania do ślubu
Aestima jak tam noga męża?

Do góry