Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam w takim razie za udane spotkanie i poxniejszą transakcjeJuż mam kilka osób umówionych na spotkanie sobotnie w sprawie oglądania mieszkanka![]()

WróciłamSetana jak wrócisz z zakupów czekamy na streszczenie.
Kochana staram się jak mogę póki mam przypływ sił. Dziś wpada kolezanka wieczorem z wizytą, a jutro mam kolędę, heh nie lubię zwłaszcza że będę sama, bo moje kochanie dopiero późnym wieczorem jutro wraca z Wawy. Poza tym sprzatam, bo niby z bałaganu jeszcze nikt nie umarł ale boję się że jakby to dalej szło w tym kierunku to moglibyśmy stać się pierwszymiSetana, a co Ty tak z tym sprzątaniem od wczoraj? Ładnie wykorzystujesz zwolnienie![]()
[/COLOR][/I]
Kati zgadzam się z Tobą. Dla mnie wykształcenie o niczym nie świadczy. Uważam, że kuturę wynosi się z domu, a cham zawsze będzie chamem bez względu na to jakie studia by nie skończył i jakie miał tytuły. Wielu inteligentnych i bystrych ludzi nie ma poprostu możliwości się kształcić. Więc dziś studia mówią o człowieku niewiele. To tak jak zgadzam się z stwierdzeniem, że "wieśniak to stan umysłu, a nie miejsce zamieszkania".no niestety w dzisiejszych czasach trzeba mieć tego "magistra" a tak naprawdę, to znam osoby z zawodówką, które mają głowę na karku swój biznes i są inteligentnymi ludźmi, a inni, którzy "zrobili" mgr to po prostu kretyni
Hej dziołszki..
Piszecie w niewiarygodnym tępie
Ja dziś na obiad serfuję krokiety
Już mięsko się gotuje, kapustkę ugotowałam wczoraj więc tylko pozostają naleśniki do usmażenia
Mój Czarek je uwielbia... potrafi zjeść 3 a ja jem 2 i pękam!!!
Ja odliczam juz dni do wizyty bo mam we czwartek za tydzień.. o jeju już się doczekać nie mogę..aż mam drgawki na samą myśl
Aaga a jak u ciebie ruchy? Ciebie kopią 4 nogijakie to uczucie? Moja koleżanka ma też bliźniaki i opowieści jej o kopanku w 8 miesiącu doprawiały mnie o ciary... miała ich stópki wszędzie...w wątrobie, śledzionie i żołądku
![]()
Izka zdowka dla męża życzę i mam nadzieję, że to nie jakiś wirus i na Ciebie nie przejdzie. Co powiedział lekarz w przychodni?