Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tusen 2,80 na 4 m może być wychodzi że pokój ma 11,2 m2 czyli ok.To 2,80 to chyba Ci sie coś pomyliło,rozumiem że miało być 12,80.
Kupiłam to samao nie tak dawno:-)I tez wsadziłam zdjecie na wątku zakupy.
Sliva to Tikkurila - odcień wybieraliśmy z palety (mieszają na miejscu) my akurat mamy S 2020-G80Y ... Ze względu na futra to lateksowa farba akrylowa, matowa Optiva 5 (super się zmywa).Setana, bardzo ładne połączenie na tej fotce - śliczna ta zieleń!!!! Jak się nazywa ta farba?
Tusen 2,80 na 4 m może być wychodzi że pokój ma 11,2 m2 czyli ok.
Jakoś przeoczyłam Twoje zakupy lecę sobie zobaczyć.
Ironia, dziękuję![]()

Witajcie
Ogłaszam wielki powrót, zatem dzienna liczba postów znacznie się powiększyZ żalem stwierdzam, że nie zastosowałyście się do mojej prośby i zdecydowanie za dużo napisałyście... mam teraz tylko godzinkę i muszę zmykać do pracy. Nadrabianie będzie wieczorem!
.
)
Już poprawiam, mam nadzieję że teraz widać.
Zobacz załącznik 322924
To 2,80 to chyba Ci sie coś pomyliło,rozumiem że miało być 12,80.
Mnie osobiście niebieski tak sobie.Raczej to zimny kolor.
Wejdz sobie na tą strone ipokombinuj z kolorami.Po lewej masz przykłady gotowych kolorów Top Trendy 2010
a po prawej masz koło kolorów tam masz już ogrom wyboru.Dobrze tez poczytać porady na tej samej stronie.
Ja wlaśnie jestem na etapie wybierania kolorów do pokoiku dzicka ,zastanawiam sie na d połączeniem żółci i kaffe lete.
Kolory wnętrz - najpiękniejsze kolory farb Dekoral
dzięki za radę zaraz oglądam
niestety mała ta moja sypialnia 2,8x4 m, ale wolę ja mieć małą sypialnię a dziciakom większy pokoik dać...
ogólnie to dom mam do dupy tzn. jest ogromny bo ma 300m użytkowych ale był on budowany w latach 70 i niestety w środku jest masakra. Nie byłoby źle tylko tata mieszka na dole i zajmuje całe piętro ok. 120 m i nam pozostało tyle samo a póki co z dwójką dzieci w jednym pokoiku 4x4 m ciężko mieszkać. Dlatego też proszę męża by przenieść do ich pokoju salon a z salonu zrobić pokój dla dzieci (8,5 x 4). Niestety to chyba w naszej sytuacji najlepsze wyjście. Na parterze mamy biuro, łazienkę i kuchnię dla pracowników.