reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

powodzenia marta :) zazdroszcze też bym jeszcze raz chciała :))

ja cała zasmarkana i zakaszlana :( ale wreszcie udało mi się skompletować papiery do zus i dziś je wyślę.. :)

a na obiadek będę robić nugetsy ala kfc z kurczaka :D już mi ślinka cieknie :))))) ale póki co gonię na śniadanie bo maly sie odzywa :)

reklama
Dzień Dobry moje miłe:)

Muszę się pochwalić, że od 2, 3 dni śpię w miarę normalnie. Co prawda budzę się o 6 rano, ale przynajmniej zasypiam o ludzkiej porze i nie wiercę się przed snem 2 godziny. Myślowe natręctwa nadal obecne, ale nawiedzają mnie głównie rano, dzięki temu łatwiej mi się bronić - po prostu wstaję, idę myju myju i głupie myśli spływają razem z wodą;)

Dzisiaj rano skoczyłam na badania krwi i moczu. Mam dodatkowo do zbadania jakieś wskaźniki związane z krzepnięciem oraz kilka wskaźnków związanych z tarczycą, bo ostatnio jakieś zaniżone miałam coś:/ Trzymajcie kciuki za tarczycę i za anemię - oby się zmniejszyła. Od ponad miesiąca jem mięso i dodatkowo żelazo więc powinno być lepiej. Jutro odbieram wyniki i idę do gina na 15:00 więc dam znaka co i jak na wizytowym.

Marta - kciuki za wizytę!
Tusen - kciuki za męża!
Zebra - dużo zdrówka dla gardziołka:)

I miłego dnia dla wszystkich!!!!!!!!!

Hej z ranka Kochane! Ja już po śniadanku...więc zasiadam i klikam...
Marta...kciuki za wizytę
Tusen...ja też ostatnio walczyłam z chcicą na fajkę...aż mnie skręcało taką miałam ochotę...aż mi się śniło po nocach że sobie palę..teraz znowu jest ok
Traschka...dobrze że wróciłaś cała i zdrowa
No a ja dzisiaj na obiadek mam zamiar zrobić lasagne...jakoś mnie naszło

Witam ... zła i niewyspana :dry:
walki z 4 ciąg dalszy !!! młoda balowała w nocy 2 godz :-(

Marta, &&&& !!!

Zmykam się ogarnąć ... muszę przeprowadzić atak na jarzyniaka, bo nie mam co do gara wrzucić ;-)

Dzięki dziewczyny :-)
Mąż ma dośc wysokie to białko od jakiś 3 lat 98-100.Ale cały czas leczył żęby,bo mu dentystka powiedziała że jak zębów nie wyleczy to nie ma co badać sie.Ale on wykonał naprawde wiekszośc badan w kierunku i nic nie wykazało i teraz ta biopsja.
A z zęba mi juz ok,ma wszystkie wyleczone a to białko nadal wysokie.

aaga ty to sie nic nie martw tym co ja pisze,bo to zupełnie inna sytuacja.Najważniejsze że dostałaś antybiotyk i wszystko jaest pod kontrolą lekarza.
Ja sie tylko wkurzam że przez tyle lat nie mozna zdiagnozować męża.

Ostatnia edycja:
dzień dobry!
dziś w pracy od rana (udało mi sie przyjść o 7.30:) bardzo to fajne)

dla odmiany teraz ja zasnąć nie mogę i się przewracam na łóżmu dobrą godzinę zanim zasnę mimo iż jestem okrutnie śpiąca.. ech.
a z innych radości ciążowych, to dzieciaki chyba mi na jakiś nerw uciskają - bo mam taki radosny nerwoból w prawej nodze od 3 dni.. radocha.

ale poza tym super. zaczynam akcję "już sikam" ze Krzychem. - dziś walczy moja mama ;-)

marta - kciukasy za wizytę, pochwal się !

zebra - zdrówka duuużo.

tusen - ... &&&&

macie jakiś fajny przepis na tartę?
dobrego dnia!

Cześć dziewczynki, witam się i ja. Po śniadanku, moje kochanie wyprawione do pracy, piesy wyprowadzone i nakarmione wiec chwila dla mnie zanim postanowię udać się na zakupy.

witam sie porannie:) dzis znowu zabiegana jestem i mam usg polowkowe i trzymajcie kciuki:)
Marta zaciskam kciuki za dobre wieści!

mój Anti dziś został w domu,wczoraj troszkę pokasływał,ale najważniejsze,że ma dziś urodziny i taka niespodzianka od nas dziś to przedszkole,poza tym wczoraj pani oświadczyła,że jest ospa w ich grupie,podejrzewam,że lada dzień i jego wysypie:hmm:
Justynka sto lat dla synka! Chyba mama ma dla niego jakąs niespodziankę? A Ty chorowałas na ospę? Może jednak minie ona Twojego przedszkolaka.

Ironia, Zebrra nie uważacie, że już czas najwyższy skończyć z tym chorowaniem? Kochane zdrówka Wam dużo życzę. Owocki i ciepłe czapki jak już musicie wyjść, a najlepiej porządnie wyleżeć.

reklama
majqa- czyzbys pracowała w streetcomie? :)

a ja nugestsy robie tak że: kurczaczka w małe paski panierka mąka jajko i pokryszone płatki kukurydziane i na olej srednio głęboki potem je odsączam :)

potrzebuje pomocy kochane....kt oz was ma umowe i prace jest na l4...i własnie o ten zasiłek rehabilitacyjny mi chodzi...zdobylam wszystkie papiery jak kazali w zusie w jaśle...dzis tam dzwonie a pani do mnie ze nie uz nie trzeba bo to zaklad ma mi płacic do 270 dni ciazy... czyli zanim sie to skonczy powinnam urodzic i dalej oni płacą macierzynskie...
ze fakt było tak keidys ze kobieta musiała złozyc papiery o zasiłek ale teraz już tego nie ma :(

Do góry