Dzień dobry
Tusen ode mnie również kciuki dla męża!
Madzioolka ja miałam już dwa razy coś podobnego ale chyba nie tak mocno odczuwalne jak piszesz. Wczoraj też wieczorem nie mogłam złapać oddechu i serce tłukło mi się jak oszalałe, cała klatka piersiowa mi skakała. Czułam się jakby to była arytmia czy coś w tym rodzaju. ALe po kilku głębokich oddechach przeszło...
Justynka sto lat dla Antka!! Przerażasz mnie tą ospą, nie chorowałam a teraz ponoć w przedszkolach epidemia. Na każdej lekcji z dzieckiem z przerażeniem oglądam każdy ich pryszcz!
Zebrra mam nadzieję, że choróbsko wreszcie cię opuści! Ileż można...
Wiecie, ja nigdy nie paliłam (tzn oczywiście próbowałam jako licealistka

i po prostu nienawidzę papierosów! WKurzało mnie to zawsze, że nie mogę iść do kawiarni czy knajpy bo wszystko mi śmierdzi, na szczęście teraz już nie ma tego problemu a w kawiarni czuć kawę zamiast papierochów. Ale wkurza mnie ostatnio inna rzecz - idzie przede mną chodnikiem babsko i kurzy a ja wdycham wszystko co ona wypluwa. Nie chodzi o moją ciążę, ale uważam to za chamstwo! Jestem po prostu uczulona na dym papierosowy, śmeirdzi mi to tak że mam ochotę zwymiotować i naperawdę nigdy nie rpozumiałam palaczy. NIedobre, drogie i śmierdzi

I bardzo irytujące dla niepalaczy, którzy niestety często traktowani są tak, jakby to oni przeszkadzali palaczom. Paranoja...
A ja mam kompletnie zatkane zatoki. NIe mam już siły na to, od podstawówki walczę z zatokami

Teraz rano nie mogę odddychać a w nocy ponoć chrapię jak stary chłop, strasznie mi głupio

Z czego robicie inhalacje na zatoki??