reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dzięki dziewczyny za kciukasy dla męża i dla mnie.
Chęć na fajkę mi przeszła,ale mam wrażenie że zabiłam ja jedzeniem:-(już chyba wiem dlaczego ta waga idzie tak strasznie w górę.
Lecę pobuszować po sklepie,muszę jakąś bielizne sobie pokupować bo coś mi dupka urosła ,o cycolach już nie wspomne.
Pewnie zachaczę o ciuszki dziecinne i pewnie zakupię cosik.
Żegnam się narazie.

Dzień dobry:)

Tusen ode mnie również kciuki dla męża!

Madzioolka ja miałam już dwa razy coś podobnego ale chyba nie tak mocno odczuwalne jak piszesz. Wczoraj też wieczorem nie mogłam złapać oddechu i serce tłukło mi się jak oszalałe, cała klatka piersiowa mi skakała. Czułam się jakby to była arytmia czy coś w tym rodzaju. ALe po kilku głębokich oddechach przeszło...

Justynka sto lat dla Antka!! Przerażasz mnie tą ospą, nie chorowałam a teraz ponoć w przedszkolach epidemia. Na każdej lekcji z dzieckiem z przerażeniem oglądam każdy ich pryszcz!

Zebrra mam nadzieję, że choróbsko wreszcie cię opuści! Ileż można...

Wiecie, ja nigdy nie paliłam (tzn oczywiście próbowałam jako licealistka:) i po prostu nienawidzę papierosów! WKurzało mnie to zawsze, że nie mogę iść do kawiarni czy knajpy bo wszystko mi śmierdzi, na szczęście teraz już nie ma tego problemu a w kawiarni czuć kawę zamiast papierochów. Ale wkurza mnie ostatnio inna rzecz - idzie przede mną chodnikiem babsko i kurzy a ja wdycham wszystko co ona wypluwa. Nie chodzi o moją ciążę, ale uważam to za chamstwo! Jestem po prostu uczulona na dym papierosowy, śmeirdzi mi to tak że mam ochotę zwymiotować i naperawdę nigdy nie rpozumiałam palaczy. NIedobre, drogie i śmierdzi:) I bardzo irytujące dla niepalaczy, którzy niestety często traktowani są tak, jakby to oni przeszkadzali palaczom. Paranoja...

A ja mam kompletnie zatkane zatoki. NIe mam już siły na to, od podstawówki walczę z zatokami:( Teraz rano nie mogę odddychać a w nocy ponoć chrapię jak stary chłop, strasznie mi głupio:( Z czego robicie inhalacje na zatoki??

Traschka, dzięki :) Ja też z tych zatokowych niestety... Ostatnio ciągle czuję zatoki czołowe, nie daj Boże się schylić... Bardzo pomaga mi olejek olbas, smaruję sobie pod nosem i ładnie wszystko spływa... Oprócz tego bardzo, ale to bardzo polecam lampę sollux!

mrsmoon, zebra - dzięki
mrsmoon - a jak zrobic wersję ze szpinakiem? po prostu zamiast pora - szpinak - nie znam się na tym totalnie..

zebra - majeranek ew rumianek/tymianek...
kompresy z ziemniaków rzeczywiście też mogą być super :)

traschka, zebra ja też z tych zatokowych. I mam lampę sollux w domu ale nie można jej używać w ciąży!!!!!!!!!!

Ja robię inhalacje z rumianku. Taki zwyczajne dwie torebki rumianku do garnka zalewam wrzątkiem i pod ręczniczek. Mnie super pomaga. Jak już jest gorzej to sinupret, po nim też fajnie spływa.

super, dzięki dziewczyny! SPróbuję wieczorkiem z tymi inhalacjami bo mój biedny mąż codziennie niewyspany przez moje chrapanie:( ALe wstyd...

reklama
Kati...ja właśnie skończyłam prezygotowywać Lasagne...o 15 tej wrzucam ja do piekarnika bo wtedy mąż wraca z pracy...

Do góry