dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Na tvn style program o usypianiu na rękach:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
, a także nowy fotelik firmy Nania 9-36 kg z wkładką dla maluszków. Coraz bardziej szykujemy się do wyjazdu do Włoch. W kwietniu, po Wielkanocy, jedziemy na 3 tyg.wczasy do Włoch, do mojej mamy, to może wtedy odpocznę, bo teraz jest ciężko :-( Czasami po prostu padam na pysk... Jeszcze czuję się tak jak na początku ciąży z Tymkiem: wieczorne wymioty, biegunka, ciągłe uczucie pragnienia oraz niesamowite rozdrażnienie... No i przez te rozdrażnienie mamy "ciche dni" z Sz. Znowu brak zrozumienia, ciągłe pretensje i wczoraj dosłownie wykrzyczał mi, że zmusiłam Go do ślubu :-
Położyłam małego, gada cos w łóżeczku, ale będzie usypiał.
Niewiele już mnie zaskoczy
Ostatnio znajoma z parku opowiadał, że wychodzi z domu z małą, a jakaś babka z ryjem do wózka się pcha i patrzy, czy dziecko odpowiednio ubrane, do tego adekwatny komentarz... Nosz kurrr... A nam też się zdarzyło usłyszeć, że dzisiaj to zimno, oj, wieeejeee...
I tak wychodzę, najlepiej bez komentarza, choc język świerzbiii...
a co gdyby kolesia nie bylo 4 godziny? dziecko by tak samo siedziało i płakało? głodne i brudne? i uwiezione w jakis pasach? sic!