reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Marta24 - najlepszości :-D, moja kumpel a chrzestna Młodej też z dziś :-p
No niestety ogórkowa z garkuchni "Okropna Matka" została odrzucona i dopiero mocny tiuning marchewką uczynił ją zjadliwą.
A ja przywiozłam zamówienie z eko - sklepu, chyba pomrożę mięska w porcjach bez gotowania.
Weekend bez Młodej mi się szykuje :-:)-:)-(, jadę z Tatą Młodej ograniać działkę.
Podcza nocnej burzy obudziłam się ja - a sen mam mocny - Młoda gdzież tam.... :-p
Jakoś weny nie mam do niczego a roboty jak zwykle huk :baffled:

reklama
mloda ma 5tego zęba.... i nie gryzie nimi a przy ssaniu piłuje mi o brodawkę
unhappy.gif
Ból okropny
unhappy.gif
Przerywam co jakiś czas i zmieniam cycki, bo bym nie wyrobiła. Mam strupy..... eehhh.... To znak, że to już czas na odstawienie...
Miałam to zrobić jak młoda skończy rok , już dawno zamierzałam z zakupem mleka z proszku a tu proszę los sam pcha mnie w tę strone.... ciężko mi się z tym rozstawać oj ciężko, jeszcze dziś na dobranoc zagryzałam wargi przy cycoleniu.... ale dałam jej. Oj będzie płacz.... mój i jej.

to sie pożaliłam, ide teraz pocztac co u Was....

hej laski
ja poswietowalam wczoraj i dzis lekki bol glowy hehhe, niestety polozylam sie z dominika jak ona usypiala i usnelam razem z nia i ze swietowania z mezem nici ech

sasiad zrobil kolo nas na rzece mala tame, ale cudnie szumi, jak sie zamknie oczy to tak jakbym byla nad taka rzeka z tamamami za Zamsciem, nie moge sobie teraz miejscowosci przypomniec,

madziolk a wiesz ze kolo mnie buduja ikea'e??
lavunia dasz rade, wiem ze ci zieko ale sie uda, ja tez wyłam
asinka jak tam?

koncze bo mnie mlody gryzie i wyje bo chce na dwor isc

hej, ja tylko wpadam i wypadam, bo w trakcie pakowania jestem - dziś jadę z Mają i siostrą do rodziców, lapka zostawiam A, więc tylko telefon będę miała do dyspozycji:-(

hejka
no o dziwo obyło się wczoraj bez kłótni z M haha nawet zaczęły mnie śmieszyc te nasze kłótnie - dziwne, co nie?:dry: mała wczoraj poszła spać o 22,15!!! jeszcze musiałam jej obiadek zrobić na dzisiaj, przygotować ciuszki do dziadków i poszłam spać o 24, miałam dosyć
trasia, moon ja w ostatnią sobotę wybyłam z domu o 7,30 bo Emilka stała pod drzwiami i robiła 'papa' a to oznacza 'mama chcę na dwór':-D
andariel po ostawieniu Emilki od piersi wróciłam do niezbyt mądrego trybu odżywiania się i śniadań nie jem, ja nigdy śniadań nie jadła, dopiero w ciąży i podczas karmienia musiałam 'zadbać' o siebie a raczej Fasolinke
;-) także u mnie poranna toaleta, parę łykówk kawy, ubieram małą i sru na spacer.
asinka
aaaa to super:-)
marta imieniny mam 19 lutego;-) a Ty?:-) teściowa była miła?:szok::-D to masz ją w garści:-D:-D:-D
dubeltówka a gdzie robisz tatoo?:-)
forever ale o co chodzi z tą "Okropna matka'? a Ty po ugotowaniu porcjujesz mięsko? widzę, że działka to niekończąca się historia...?
lavrunia współczuję bólu:-(

Cześć :)
zasypiam na siedząco - podoga mnei dobija...
Wczoraj wzięłam pierwszą pigułe a dziś od rana boli mnie żołądek i juz sobie wkręcam że od tego choć to pewnie bardzie wina banana zjedzonego w samochodzie w drodze do pracy na pusty żołądek któego popiłam kawą... jak wczoraj przeczytałam ulotke tych tabsów to byłam załamana i w szoku: efekty nieporządane występujące częściej niż i 1 na 10 osób - trądzik!!!!! ja zawsze myślałam że na tabsach to się cera właśnie poprawia.... oj czarno to widzę... ;/

Marta wiem że gdzies w tamtej okolicy budują, ale ruszyło już?? robią juz coś?? czy na razie tylko działko pod ikee kupiona?? Czekam z utęsknieniem az powstanie :-)

asinka - melduj sie !!! ,

niania jak zwykle nawaliła.. nie było jej wczoraj dzis i w pon nie bedzie... :angry::no::angry: od lipca bedzie nowa pani musze ja tylko oblookac bo na fb to za mało ;-) szalg mnie trafia ze musze placic komus kto sie umawia i ma to w dupie :baffled::baffled:

beni szaleje a ja mam w cholere pracy :baffled::baffled: jak beniu wiszczy do słuchawki to mowie klientom ze mam urlop ale i tak zajelam sie ich sprawą :nerd::nerd: szkoda tylko ze mam wieczny urlop :-( :crazy:

jutro M ma walne wiec znow go nie bedzie a roboty mam huk, okna nie umyte, paczki z ciuchami leza miesiac do wyniesienia nic w domu nie zrobione :baffled::dry:

a zegarek nie chodzi od miesiaca i ciagle mysle ze jest 9 :crazy:

reklama
heloooł
wczoraj czułam sie paskudnie przez @, ale dzis juz ok, choć nie boli o dziwo, przed ciążą to słaniałam sie z bólu. No i niech tak zostanie.
Marta spóźnione ale OGROMNE ŻYCZENIA URODZINOWE :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Zołza ja to jak mam wolne to i o 8 wychodze, a od obudzenia to mi jakieś pół godzinki schodzi chyba ze mały walnie kupola to więcej ;-), ale ja do prawy wstaje o 6, więc siła przyzwyczajenia a niby zawsze chce pospać:baffled:
Adariel niby wychodzi z pracą prawie na zero, ja też tak mam ale zawsze to sie wkurwisz na innych ludzi (jak masz taka prace) a nie na swoich, odpoczniesz troche inaczej, zmęczysz sie inaczej i zawsze z utęskinieniem wracasz do dzieci :-)
Zołza ja mówiłam "hali hali" od głaskania, halania
Madzioolka Mateusz to mega wielki przytulasek, całuje wszystkich (no prawie) i przytula sie bardzo często
Trasia hej trzymaj sie :-)
mrsmoon miłego wyjazdu
Asinka jak tylko nie bedzie padać do 13 to przyjeżdżam, napisze Ci pw z nr telefonu to puść mi sygnałka mój sie zaczyna na 609
forever owocnej pracy na działce
larvunia trzymam kciuki za Was, mój płakał (ryczał, wył wyginał sie itp. ) tylko jeden raz, od wtorku zasypia w miarę fajnie troche pomarudzi, pokwęka i zasypia zawsze kładziemy sie z nim razem na łóżku i musi sie ze mna wyprzytulać, ale jeszcze go karmie tak ok pół do godzinki przed spaniem. Tylko ty musisz być przekonana że tego chcesz i spokojna do końca, trzymam kciuki :-) &&&&&&&&&&&&&&
Marta fajnie masz z tym sadem i rzeka :-)
Martadelka my sie z M. pogodziliśmy bardzo przyjemnie i teraz jest super ;-)

Do góry