kasiawilde
Fanka BB :)
kurcze no nie pomyślałam, że przecież to niewykonalne teraz
no to czemu Ty się w ogóle nad tym 'Hobbitem' zastanawiasz?
no to czemu Ty się w ogóle nad tym 'Hobbitem' zastanawiasz?Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
no to czemu Ty się w ogóle nad tym 'Hobbitem' zastanawiasz?
Miłosz też ale Szymon tak zwyczajnie. A tak w ogóle to patrz macie Marię to trzeba też poważne imię dla synka - Jerzy :-)
ja to jestem przewidująca i już zapowiedziałam że na moje (30-ste w tym roku) urodziny wyjeżdżamy w góry spędzić je tylko w 3-kę, a że mam je w sobote to się super składa ;-) sama je zorganizuję ;-)

) i rodzice. Mama przyniosła wnukowi trochę ciuszków upolowanych na wyprzedażach, babcia to jednak super sprawa
Od kiedy Miesio jest na świecie nie byłam
Jak już się wyrwę, to na zakupy albo na piwo/ drina
Ale skoro to drugie w Twoim wypadku zabronione, to zostaje kino!
ale wiecie co, mi nawet może nie być do końca udana niespodzianka czy mogę o czymś wcześniej wiedzieć, byle bym wiedziała, że to przemyślane i od serca, a nie na odwal... no ten tego, chyba to mało zrozumiałe
No i szafing w lutym mamy
Chyba sprzedam krzesełko do karmienia... ostatnio pięknie je przy stoliku białym ( takim do rysowania), zobaczymy...