reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

Asinka koniecznie pochwal się tą ścianą tablicową, jestem ciekawa efektu:tak: jak się czujesz? jak ze spaniem?
agabre u nas nadal ZERO bajek, no to Hania ma niezłe zachcianki hihi jak prawdziwa kobieta:-p

reklama
Wow, Martadelko, naprawdę super, u nas bajki niestety są, teraz w chorobie- przy oklepywaniu czy inhalacji więcej...:zawstydzona/y: Ale książeczki nadal górą! Chociaż teraz więcej oglądamy, boli mnie jeszcze gardło i krtań jak dużo czytam. Teraz czytają z Olą sobie:)

Madziolka, uśmiałam się:-D Macie strażnika:tak::-D Może... ona nie chce brata??:-)

dokładnie:-p

no jak na razie udaje nam się bez bajek i nie powiem ale jestem z tego powodu sytasznie szczęśliwa:tak::-) dziadkowie te bajek nie puszczają:-)
no ja jestem w szoku, że Miesio sam się inhaluje!!! U nas była tragedia, we dwoje trzymaliśmy Emi... Rezultat zadziwiająco szybki, więc warto było. Brawa dla Miesia!!!:tak::-)

SUper, naprawdę szacun. My tv nie mamy i sami nic prawi nie oglądamy (przy Miesiu, czasem wieczorem film) ale Miesiowi na kompie czasem puszczam- np jak muszę się ubrać do pracy albo wykąpać a Michała już nie ma ( Miesio dosłownie włazi mi w ubraniu do wanny:-D) no i teraz przy inhalacjach, oklepywaniu i - o zgrozo- jedzeniu! Bo tak bardzo nie chce jeść w tej chorobie... Od wczoraj je, ale wcześniej - masakra! A same pyszności mu przygotwywałam. Lecę do sklepu póki jest ola po produkty na stefankę dla Miesia

my mamy tv, wieczorem rzadko gra ale w wekend rano czasami włączamy telewizję (śniadaniow:-p), ale za to przy jedzeniu katastrofa - nadal bez zabawy ani rusz, pomacha łychą sama, potem chce być karmiona i wtedy zabawki na stoliku w ruch, jak zabiorę - tragedia narodowa, nie mam z siły z tym walczyć i nie walczę:sorry2:

Ostatnia edycja:
Ukochana Peppa Hani :) próby kolorowania i wczorajszy Śmomen" :D
Zdjęcie032.jpgZdjęcie031.jpg

Śliczny bałwanek, śliczna Hania, MIesio też kocha peppę ( bajki nie widział, tylko raz u znajomych ,ale te książeczki uwielbia)

Emi nauczyła się rysować wąsy (oczywiście kotkowi), kropki jako oczka hihi

agabre ładna świnka peppe - Twoje wykonanie?:-p:-)

reklama
Takie tam bazgrotki dla dziecka :) nie chciało mi się dokładnie tego malować :) ale małej się podoba :D

Aestima, książeczki też Hania uwielbia, wszystko ma pierwszego dnia wypełnione a później "czyta" :D

Do góry