reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

no własnie ta skóra, ja mam wrażenie własnie,że mi skóra na buzi się rozciągnela po pierwszej ciąży i mam juz bardziej rozmyty owal twarzy i wieksze wory pod oczami.....nie chce juz bardziej, jeszcze nnie teraz......aaaaa...no płakac mi się chce.............a uda mam już olbrzymie:( ochyda...miałam w tej ciazy przytyć 12 kilo.....uuuu:(

a cyce tez już am iweksze niż pod koneic ciązy z Lilą:( i mam juz siarę:( lada dzien będę musiała zakupić płatki. Siostr wczorj do mnei, Boze ale CI ursoły cycochy od gwiazdki:(

Ostatnia edycja:
reklama
Avo - ja rozumiem, ze sie martwisz bo my wszystkie nie chcemy byc grube i brzydkie.. Chyba kazda kobieta ma takie obawy bedac w ciąży, ale ja mam troszkę wrazenie, ze Ty ostatnio cały czas o tym myslisz??? Czy to tylko zbieg okolicznosci bo chcesz nam sie wygadac??? Nie dołuje sie tak, wszystkie jedziemy na tym samym wózku.. niestety

edek

a na te usta to mozna sobie zrobic naturalny peeling szczoteczka do zębów a potem nałozyc odrobine miodu a jak nie to chociaz pomadkę ochronna

Ostatnia edycja:
nie cały czas:) ale dużo......i tak muszę się komuś wygadać:)
ja po prostu tak źle się czułam po narodzeniu Lilii- okropnie i jak to sobie przypomnę to tak bardzo nie cchę powtórki- musicie przywyknąć, bo będę jęczęć:)

maćku
moje przeczucie mi mówi, że będzie u ciebie chłopak :tak:
No cóż - wolałam inną odpowiedź... ;-) Le dzięki za dobre chęci. :tak:

macku - ale tesciowe sa zazdrosne o fakt, ze synowa moze dac synkowi więcej... nie wiesz o co kaman??? :happy:
a jaką henną robisz żelową czy w proszku? Moze tak byc, ze nie złapie, tak samo mówia ze jak ma sie okres to nie wychodzi, ale ja nie wiem jeszcze w ciazy nie robiłam;-)

Co do wagi to mnie bardziej martwią cycki. Cały czas rosną:no: Jeszcze 5miesiecy wiec boje sie jak ja bede wyglądac w czerwcu i potem... :baffled:
Ja nie mam teściowej, więc nie wiem...

Hennę mam w proszku.

A cycki to mi tylko trochę urosły. A mimo to pokazała się już siara.
Ciekawe czy nadrobią jeszcze...

nie cały czas:) ale dużo......i tak muszę się komuś wygadać:)
ja po prostu tak źle się czułam po narodzeniu Lilii- okropnie i jak to sobie przypomnę to tak bardzo nie cchę powtórki- musicie przywyknąć, bo będę jęczęć:)
Nie ma rady. Musisz zjeść łożysko, żeby uniknąć baby blusa ;-):-D

Wiec pocwiczylam, potem pojadlam winogron i leze, jestem tak zmeczona jakbym rowy kopala :)
Musze zaliczyc prysznic i wstawic obiad potem drzemka....w takiej ciazy moge byc cale zycie hehe

A pamietacie jak od mdlosci mialysmy mysli prawie samobojcze :p teraz w koncu czuje sie prawie soba.
Jutro tez zalicze silke potem juz co dwa,trzy dni tylko

Wasza foka bedzie sledziem hyhy

avo - waris na zamknietym dobrze napisała! najwazniejsze ze z robaczkami wszystko ok!!! tez bym chciała byc szczupła i piekna ale ja tam juz nie marudze:no: co ma byc to i tak bedzie a juz nie długo bede miała malutkiego siusiaczka i on jest teraz najwazniejszy ,nie bede mu odmawiac jabuszek czy "jego" ukochanych truskaw;-)

macku - i nie znałas???

mamina - o co chodzi z tą foką i śledziem???:eek:

Ostatnia edycja:
No cóż - wolałam inną odpowiedź... ;-) Le dzięki za dobre chęci. :tak:

Ja nie mam teściowej, więc nie wiem...

Hennę mam w proszku.

A cycki to mi tylko trochę urosły. A mimo to pokazała się już siara.
Ciekawe czy nadrobią jeszcze...

Nie ma rady. Musisz zjeść łożysko, żeby uniknąć baby blusa ;-):-D

le to nie był baby blues:) ja tylko okropnie sie czulam będąc gruba:) ale nie płakałm z tego pwoodu po kątach:) i a poza tym było ok:)

nie no pewnie,że zdrowie jest najważniejsze:) co nie znaczy,ze nie będę miała dołów z powodu grubych ud:)

upps- idę na jezyka:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja pamiętam, ze miałam prawie depresje ze wzgledu na walkę o chłopców. moje ciało tez było nie do poznania, ale wtedy jakby dla mnie zupełnie bez znaczenia.. jakby to nie dotyczyło mnie - i teraz mam nadzieje ze bedzie odwrotnie, ze przejmowac sie bede co najwyzej tylko wagą!!! ;-)

i nie mazac mi sie tu! jestesmy piekne i piekne bedziemy!!!!!!!!!!!!!!!!

carla - dobre:rofl2:

Do góry