reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam :)
Ja juz zbudzona po upojnej rogalowej nocy ;-)

Ja u tesciowej spie takze osobno, ale to na nasze zyczenie :tak: Po slubie tesciowa uszykowla dla nas swoja sypialnie, a'la Ghost Hunters i zgodnie wrzasnelismy, ze nie ma takiej opcji, spimy jak przed slubem ;-)
Na mnie ta sypialnia robi okropne wrazenie, to po pierwsze, po drugie, my nie jestesmy nocnymi przytulakami, wiec osobne lozka to nawet i chetnie ;-)
A co do seksu u tesciowej.. my sprofanowaliśmy u tesciowej chyba kazde pomieszczenie :sorry:

Noc udana :tak: Jak najbardziej, tego mi brakowalo, bebzol w gorze i mozna sie przewracac ;-)

Carla- ja tez tak wlasnie mysle, ze powinnam sobie machnac pazurki na dole kolorkiem, bo moze byc to ostatni raz jak tam dosiegam, a male dusi, czy ty masz obawy? Bo ja przed wizyta u gina balam sie schylad by wlozyc buty, bo wydawalo mi sie to nienaturalne, balam sie, ze schylajac sie cos tam pogrucham :baffled: Ale jedno wymowne spojrzenie gina rozwialo mi watpliwosci ;-)

Masz takiego największego rogala? Bo ja planuję zakup i nie wiem jaki będzie najtrafniejszy...

Myślę, że nasze Kluski wiedzą jak uniknąć nieszczęścia ;) Ale mój Kluch wybitnie się buntuje...i zaczyna kopać i się wiercić...(kopy nie ale wiercenie mnie boli - kwestia chyba rozchodzenia się mięśni), więc wymusza u mnie zmianę pozycji...

Hihi juz dokazuje ;-)
tak, wzielam tego dlugiego, ale nie wiem, czy jest tak dlugi jak ten z motherhood, w kazdym razie ja sie dobrze w nim zawijam i mi nie brakuje ja mam taki:
cuscinojane.jpg

a motherhood wydaje mi sie troche dluzsze :tak:

reklama
Twój wydaje mi się bardziej "wypchany" od motherhooda...wolałabym takiego właśnie...poszukam jeszcze w necie...a nóż widelec :)
Rezerwnęłam wizytę i usg połówkowe...przez to psychiczne zakręcenie prostą czynność robiłam jakieś 17 minut ;) ups...ogłaszam więc, że podglądamy Klucha 04.02. o 9.30 :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry