Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty to chyba dzisiaj jakiś gorszy dzień masz i ciężko jarzysz widzęmiałam haluna?????????
no to sie jednak zgadzamy![]()

przecież napisałam że się nie mam doświadczenia ale myślę że tak jak z wanienkami i myjkami tak samo z płynami do prania każda z nas będzie miała inne doświadczenia i inne rzeczy okażą się odpowiednieja uzywalam normalnych proszkow (zeby nie przyzwyczajac skory dziecka do "specjalnego" traktowania!) i nie liczac wysypki po jonsonie moje dzieciatka zadnej alergii nigdy nie mialo!wiecej....pralam ciuszki z ubraniami innych domownikow(moje,meza,i dzieci)i nigdy nic im nie zaszkodzilo!wiec po co kupowac LOvelle?? to moje zdanie!
nic nie wysyłałam, takie paczki są co jakiś czas w prywatnym centrum medycznym do którego chodzękasia a powiedz mi wysyłałaś do nich jakąś info na temam że jesteś w ciazy?
Gratuluję chłopaka!!!. No przedstawiam kolejnego chlopaczka na forumChyba Lukaszka, ale to sie jeszcze moze zmienic.
mamina tak z ciekawości, to lekarz ci pozwolił biegać na bieżni?? jestem trochę w szoku, bo bieganie przecież napina brzuch...Poxdrowienia z biezni foczki
mnie się wydaje, że ręką wystarczy, bo przecież takie bobo to się za bardzo nie ubrudzi, poza tym niemowlaczki mają całkiem inną skórę niż dorośli i szorować ich raczej nie trzebaAle przeciez myjke się pierze po kąpieli i powinno byc ok??... gąbki nie wypierzesz to jasne. A co do dłoni mam wrazenie ... myjac siebie hehe ze ręką nie zetrzesz tak wszystkiego dokladnie jak myjka![]()
Ja wanienke kupie sobie zwykłą najzwyklejszą nie będe zbędnie wydawać kasy powiedzcie mi bo ostatni dostałam ciuszki dla moich bobasków i niewiem jakich przoszków i płynów urzyć do ich wyprania wiem że dla dzieci są specialne proszki ale może są takie wmiare dobre które byście polecały?![]()
Sici piekarnika na razie nie masz ale za to będziesz miała gołębie w garnku a my nie![]()

ja za pieczenie ani sie nie biore, bo moj maz twierdzi, ze igram z zyciem innych 

;-)
nie mozna tylko np. zaczynac takich rzeczy w ciazy i nalezy pamietac, by sumie nie przekraczac jakis dysnansow- juz nie pamietam jakich