Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi niedobrze robi sie na samą mysl o polknieciu tych piguł![]()
biore je i nie robi mi sie po nich niedobrze, ale to połykanie to dramat.. i ten posmak fuuuuuuuuuuuu
Papapapapa kolorkowych!
Nie wiem dlaczego, ale mi to robi różnicę 
SPOKO!sterydy w ciazy sa tylko kilka dni podawane,tyle ze co 12 godzin:-( i trzeba jezdzic do szpitala a ja kawalek mam i w dodatku ciezko z opieka nad potomstwem! to bedzie 4 raz kiedy je dostaje i ku mojej radosci na tyle pomagaly moim dzieciaczka ze Collin urodzony przedwczesnie(razem z kolezanka)nie trafil do inkubatora (a ona tak) i po 24 godz bylismy juz w domku jak z dzieciaczkiem terminowym:-) takze nie ma tego zlego:-)
:-)Gratuluje udanych egzaminów i współczuje trzymkaj się:-(
Ja dzisiaj znowu do dermatolog jadejuz sie normalnie doczekac nie mogę
Trzymaj się kochana to dla waszego zdrówka choć myślę że ot mało przyjemne
Karamija w nagrode za 9 miesięcy oczekiwań może spełniłby twoje małe marzenie ....;-)Ekspres to moje marzenie ale taki ciśnieniowy, żeby mi robił pyszne macchiatoMoże na urodziny w czerwcu sobie zażyczę, choć wtedy będzie szał innych wydatków
![]()
CARLA- zdrówka życze ,Megan witaj
Zaczynam 20 tydzień gdzie ten czas już uciekł.....za 1,5 tygodnia połówkowe a wam które dziś mają wizyty życzę powodzenia i obfitych super wiadomości .Pozdrawiam Miłego Dzionka
placki ziemniaczane mniam!!!!!!
a moj maz na placki ziemniaczane mowi plyndze i wszyscy w lesznie tak mowia O_O
ja dzis chyba ten chlodnik zrobie, wiem ze to nie pora na chlodnik ale jak mus to mus :-):-):-)
takie slowa to zapomniana fajna gwara poznanska 

... wiec pomine
taki full wypas, gdzyz jakiemus co bogatszemu sie znudzil
jest super zadowolona
za 600euro mnei nie stac 
racuchy = placki ziemniaczane
;-)
a drożdzowe to drożdżaki![]()
My kiedyś byliśmy w górach, siedzimy sobie w kanjpce i jakaś obca para nas zagaduje: Wy to pewnie z wielkopolski jesteście; tak śpiewaciedo tego moj kuzyn znad morza sie smieje, ze poznaniaka czy ogolnie wielkopolanina mozna poznac szybko, bo my spiewamy
http://www.youtube.com/watch?v=Pyz3Kx6kpAE&feature=related
Ja tego oczywiście nie zauważam, ale widzę za to śpiewanie u siory, która mieszka w Łodzi.
brynczec to narzekac, a kejter to pies, taki kundel.