reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Bliźniaki graja w piotrusia:-D :-D sami;-)
Zasiedli sobie kultularnie za stołem i graja.
jeden ma 4karty a drugi cały wachlarz kart:-D
ciekawe który i na jakiej podstawie wygra:baffled:

reklama
ale wy to szybkie jesteście w tym pisaniu nie dam rady wszystkiego przeczytać a nie mam czasu codziennie tu zaglądać ŻYCZĘ MIŁEGO TYGODNIA
Zaczęłam czuć ruchy tzn na razie takie głaskanie a raz to nawet takie wypchnięcie ucisk nie umiem tego określić ale super uczucie
U mnie od przedwczoraj prawdziwa zima fajnie.

Kasiu trzymam kciuki i czekam na wieści :happy2:
Dorotko, jeśli chodzi o wózek to tak jak już kiedyś pisałam postawiliśmy na cocnord neo Concord Neo QuantumTRAVELSET kompletny zestaw wawa (2012690777) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Różni się tylko gondolą bo z zewnątrz jest ciemna, a nie bordowa. i nasz jest bardziej czerwony niż bordowy i ma jeszcze do tego białe wstawki w foteliku i spacerówce w miejscu gdzie idzie kręgosłup szkraba, czyli, że przez środek idzie biały pas.
Właśnie dzwonił Pan z poczty, że będzie za 5 minut :-D :happy2: Ale radość, zraz go rozpakujemy :szok:

Witajcie mamuśki!

Wiem,że pewnie mnie już nie kojarzycie, bo pisałam troszkę na początku, ale może uda mi się jeszcze dołączyć do Waszych pogaduszek, bo w końcu czuję się lepiej, już nie pracuję i wiem, że będę jeszcze częściej tu zaglądać. Śledziłam Wasze wpisy i cieszyłam bądź smuciłam się razem z Wami, dlatego postanowiłam, że dołączę ponownie.
Z naszym maluszkiem póki co wszystko ok, ruchy czuję już od 16 tygodnia i są coraz wyraźniejsze, no i będziemy mięli córeczkę :-):-D:-D

Dziewczyny trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty!!!! :tak:
nie mają;-) ale nie spadaja:tak:
To musże tacie powiedzieć, żeby mi jakiś materiał znalazł i se uszyję :tak: Bo to faktycznie mało zabawne chodzić z brzuchem na wierzchu ;-)
Oj dziewczyny bez skojarzeń odnośnie białego jelenia :-)
Jak mogłyście nie wiedzieć, że nazwa "Biały Jeleń" nawiązuje do legendy o Św. Hubercie, któremu w czasie polowania ukazał się biały jeleń z krzyżem między rogami. Głowa takiego jelenia wytłoczona była na jednym z boków kostki mydła. W okresie powojennym krzyż z poroża został usunięty.
A ja oczywiście przeczytałam "między nogami" :-D:sorry2:

sicipol, maćku

oj tak, Poznaniacy, ogólnie Wielkopolanie śpiewają! Jak ja mieszkałam kilka lat w Poznaniu i wracałam do siebie nad morze to też się wszyscy śmiali, że zaczynam śpiewnie mówić no i oczywiście używałam słowa "tej" :-)

A my przewietrzyliśmy porządnie dupki, trochę spaceru a trochę posiedziałam na ławce na placu zabaw w słońcu! Dość rześko ale piękne słońce u nas świeci, cudownie!

muńka
dołączaj na nowo, pewnie, gratuluję córeczki! niewiele jeszcze dziewczynek tu mamy

maćku
biały jeleń z krzyżem między nogami???:-D

buziak
dwóch takich bliźniaków w domu to musi być jedna wielka niekończąca się przygoda!!

Ostatnia edycja:
macku - przekalkuluj czy Ci sie opłaca bo moja sis kupowała na allegro za ok 10 zł sztuke a i gratisy wkładali. A materiał to zeby uciagliwy był dobrze;-)

reklama
Do góry