• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dziewczyny wlasnie szykuje sie na pierwszą wizyte do lekarza... 3majcie za mnie kciuki ... ja tak strasznie sie stresuje że aż biegunki dostalam:) Jak wroce to dam znac co sie tam ciekawego dowiedzialam.

Ja też już uszykowana, zaraz wyjeżdżamy :-) ale ja jakoś dziwnie póki co spokojna, większego stresa miałam jak myślałam o wizycie tydzień temu, no ale pewnie w przychodni serducho mi wyskoczy!!

To do napisania!

Kamila
, 3mam kciuki za siebie i Ciebie!

reklama
Boshe dziewczyny,ale nadajecie !!:angry: Ja dopiero niedawno wstalam i godzine mi zajelo,zeby wszystkie posty przeczytac.Wydaje mi sie,ze tez strasznie duzo miejsca zajmuje jak cytujecie czyjes wypowiedzi i dopisujecie odpowiedz.Moze starajmy sie nie kopiowac postow,a odnosic sie bezposrednio do danej osoby,lub skracac je choc troche.
Tez sie czuje tak jakbym miala byc chora,gardlo pobolewa,nos mam zapchany i ogolnie taka rozbita sie czuje.
W niedziele mam wizyte i gina,wiec wszystko sie okaze.U mnie jest dziwna sprawa,bo ostatnio @ mialam 1.09,czyli owu wychodzila 14.09, a u nas barabara bylo 10-go i 17-go,wiec zadne mi nie pasuje.Pewnie wyjdzie z usg.Mam nadzieje,ze bardziej 10,bo to bedzie oznaczac wieksza szanse na dziewczynke :)
Tez mam 2 dwulatki w rodzinie, ktorym non stop kupuje i wysylam ubranka,wiec kuzynki wszystko dla mnie trzymaja.Gorzej jak bedzie chlopak.Wtedy sprzedam pake dziewczynek i kupie wszystko dla chlopca.
Tak sobie myslalam,ze moze zeby sobie ulatwic kojarzenie ,kazda z Nas edytuje sobie profil i w zakladce 'o mnie' napisze jakies informacje o sobie.Wtedy wystarczy kliknac na zdjecie i wyskoczy profil i sie pamiec szybko odswiezy,bo ja czasami jade wszystkie posty od poczatku,zeby znalezc,ktora gdzie mieszka,pracuje itd,mowiac szczerze.Co myslicie?
Napiszemy gdzie mieszkamy,ile mamy lat,czy pracujemy i gdzie,dzieci,maz,jakie termin z om a jaki z usg.Taki tylko pomysl:zawstydzona/y:
Milego dzionka i duuuuzo energii zycze Wam,bo mi by sie przydalo dzis...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry