reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

niooo mi się właśnie teraz przydaje ten bar i to bardzo !!!!!!!!!!!!!!

a do tego mam przymusowy spacer, no chyba że deszcz pada to wtedy autem jadę choć teraz już nie pojadę bo moje kochanie wczoraj rozbiło autko, kij z autem całe szczęście że jemu nie stało

U mnie brak motywacji na wyjście...choć tak fajnie napadało, że aura kusi..może skoczę po kartki na dzień babci i dziadka i wyślę...

Dobrze, że nic się kochanemu nie stało!!

niezapominajka - witam kolejnego siusiaka :-)

reklama
Mi z tym napinaniem lekarz powiedzial tyko tyle, ze miednica sobie cwiczy, ale takie napinanie powinno byc jednak kazdorazowo zbadane, czy wszystko ok :tak:

Ale fakt, ze ja przy tym mialam bol takie jak przy lekkim okresie i takie szczypanie czasem w pochwie

moj na to powiedzial, ze jak dalej bedzie sie ten brzuch tak napinal to na nast. wizycie zbada mnie na foteliku - poki co to jakby zlekcewazyl:-(

Witam mamusie;)
Ojoj jak mnie dawno nie było, mam nadzieję, że o mnie nie zapomniałyście. Niestety mam na głowie sesję, egzaminy i trochę nie ogarniam ostatnio, przez co ciągle siedzę w książkach.

Oboje z maleństwem czujemy się wspaniale;) Brzuszek rośnie, juz nie ukryję, że noszę w sobie szczęście;)
A ruchliwe moje dziecię, że oj oj;) cudne uczucie;)

No i wg najswiezszych informacji będę miała synka;)
Bardzo żałuję, że nie mogę być z Wami na bieżąco ale mam nadzieję, że to już niedeługo.

Pozdrawiam wszystkie czerwcóweczki i ich skarbki w brzuszkach;)

Trzymajcie się;*
Gratulacje :-D

niezapominajka- gratulacje! nastepny sisior :tak:

gosiaczek30- wiesz, nie przejmuj sie, bowiem nawet jesli jest to cos z szyjka (ale to rzadko sie zdarza) to poki co mozesz np sama zapobiec czy zatrzymac ewentualne problemy poprzez oszczedzanie sie :tak:
tak Ci powiem, ze moze to zle, ale ja czasem wyolbrzymiam u lekarza, w sensie ze jak cos mnie boli (pochwa) to mowie ze nie raz dziennie, a dwa- i tak boli a lekarz inaczej podchodzi- bo jakby nie bylo oni takich boli czy napiec maja od groma i dla nich to rybka
jak plamilam 1,5miesiaca temu, to byly to doslownie takie jednorazowe kropki, ale bylam pewnia, ze mnie nie przyjmie z kropkami, wiec powiedzialam, ze na papierze troszke bylo... wiem, ze to nie do konca dobrze, ale w ten sposob zostalam zbadana i uspokojona :tak:
druga sprawa, ze mnie takei rzeczy tak przerazaja, ze podwojnie od razu widze ;)

Ostatnia edycja:
Poskakałam po paru wątkach,m to i tutaj się zamelduję :happy2:

Dziewczyny, to niesamowite, że niedawno zaczęłyśmy wątek czerwcówki 2012, a już dzielimy się informacjami, jaka płeć u każdej po kolei :-) Czas leci jak szalony, niedługo zaczną się pierwsze smsy z porodówek i zdjęcia dzieciaków :happy2:

Ja jestem od dwóch dni zmęczona i śpiąca, a ponieważ w II trymestrze powinnam tryskać energią, zaczynam się zastanawiać, czy to przepracowanie (8 h dziennie) czy jakieś symptomy cukrzycy? Jak u was z samopoczuciem?

ostatnio nie chce mi sie pisac i tylko was czytam jak cos.............;-)
ja tez poczytuje!ale tak zle sie czuje ze szkoda slow!!
dzwonilam do swojej lekarki!odebral jej maz i oczywiscie jak zwykle niczego sie nie dowiedzialam i jestem zla!!bo antybiotyk mnie czeka a ja nie moge sie z nia skontaktowac!
jutro szpital!!obawiam sie ze przez wymioty krwia moga zostawic mnie na oddziale!ale wszystko sie okaze

niezapominajka gratulacje!

Niezapominajka gratulacje :)J
a się chyba niedoczekam tego połówkowego prawie 1,5mies:( to juz bedzie 24tydzien- moze na nastepnej wizycie cos zmienie.
hmmm z moich informacji wynika że połówkowe powinno się zrobić między 18 a 22 tc ...ale skoro lekarz tak zdecydował w twoim przypadku to może tak też można

reklama
Witajcie,

macku, esperanza cc nie jest az takie straszne;-)
w razie czego nie bojcie się:-)
Ja przed pojsciem do porodu a bylam pewna, ze urodzę naturalnie ogladalam filmy z cesarki i mnie na szczescie jakos nie przerazily.
A co do blizny to ja mam taka malutka, ze prawie jej nie widać:-)
mala kreseczka zostala, nie ma tragedii.
W moim przypadku bylo to koniecznością, niekiedy trzeba ratowac matke lub dziecko i nie ma wyjścia:no: Ale da się przeżyc, a po cc czulam sie rewelacyjnie, wiadomo, ze wszystko zalezy od ogranizmu ale ja nie narzekalam:-)

niezapominajka gratuluję synusia:tak:

Iwon ja tez sie czuje wiecznie zmeczona i spac mi sie chce:-(
a jak rano mam wstac z lozka to juz mam zly humor:zawstydzona/y:

buziak ale mialas sen:szok:
mi tez niestety ostatnio snią się glupoty, np. chodze po szpitalu po cc z otwartym brzuchem

Ostatnia edycja:
Do góry