Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurcze poszlam na basen, pod drzwiami mi sie przypomnialo ze jestem nieogolona, mialam to rano zrobic O_O wchodze do srodka daje karte multisport a pani mowi - nieaktywna. i do domu spowrotem kurna. jakis dzien pod gorke dzisiaj. dzwonilam co z ta karta pani mowi ze moze sie zepsula i musza mi nowa przyslac to w poniedzialek mi tez zajecia przepadna pewnie :/
no nic ide posprzatac klatke schodowa w ramach aktywnosci fizycznej... fuck

Munka super ze serduszko bije, widze ze ty sobie z glukozy chcesz malibu ukrecicciekawe czy ja tez bede musiala robic glukoze
muńka[/B]
to super wieści!
ja tej glukozy na pewno w 1 ciąży w uk nie miałam, tutaj też nikt nic nie mówi póki co o tym, zastanawiam się czy w razie czego nie robić tego na własną rękę...
mamina nooo hihih
mój kazał mi przesłać Wam to:
Zobacz załącznik 433109
Nie zrozumcie go źle, on po prostu na mnie mówi kurka nioska, wiec nasze forum tutaj to wg. niego baby-kurnik ;-) i ze gdakamy sobie tutaj ;-)
Munka- gratki, swoja droga niezle jaja z ta glukoza- to co my mamy robic przez te godzine?to sie robi w labolatorium? bosko, u mnie wszyscy tam nudni sa a srednia wieku pacjentow to 85..
to moze ksiazke albo co?