Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez siedze w domu i wariuje. Na szczescie pogoda u mnie jako taka, wiec chociaz na spacer czy do sklepu moge wyjsc.
Swoja droga cos w tym musi byc, bo nawet mi sie dzis snilo, ze gdakalam. No i rozmawialam z psem, ale to sie wytnie
Moze specjalnie dla Ciebie przyrzadzi rybe - potwora :-) No to zaczynam sie pakowac na weekend do tesciowej
A tak milo bylo ;-)
a do tego głowa mnie boli i jestem jakaś nie do życia! zawsze tak jest jak mam w dany dzień więcej do zrobienia..
Pozdrowinia dla wszystkich mamusiek!!!zrobilam sobie leniwe kluski na obiad
Hey dziewczyny!
Jesli mozna sie dolaczyc to ja bym z chciala. Zostane mama w czerwcu a dokladnie 4 przynajmniej tak mi mowia tutaj w Anglii bo znowu w Polsce gin podal date na 31 Maja i teraz nie wiem w kazdym badz razie gdzies pomiedzy :-) Ciesze sie ze wkoncu zdecydowalam sie przylaczyc do Was bo chyba mi brakuje babskich pogaduszekPozdrowinia dla wszystkich mamusiek!!!