Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jak siostrzeniec?;-)

a niektóre wózki mają te gondolki tak małe, ze szok 
Delwer bardzo wspolczuje.
U mnie jakis koszmar. Kipa sie leje w sposob niekontrolowany. Ja rozumiem ze my to glownie woda ale az tyle???? Wczoraj w akcie desperacji lezalam z tamponami w nosie. Bylo super do momentu kiedy nie namiekly.Z nosa nie moglam wyciagnac. Pozniej wprowadzilam inny patent. Waciki kosmetyczne na pol, w rulonik zawinac i do nosa. Rewelacja.:-) Dzisiaj juz przynajmniej nie taka woda. Nienawidze kataru bleee
![]()
Jezu ja chcde wode. Ja mam tak zatkany nos ze nie jestem w stanie wydmuchać. Nie pomaga nawet spray do nosa. Stosuje chociaz to lek z grupy c. Ale nie mam juz wyjścia. Jutro ide do gina - niech mnie ratuje i powie co stosować.
Delwer trzymaj się kochana dla maluszka i córeczki i wszystkich:-)Do zakatarzonych... ząbek czosnku w nos i na zmianę dziurki inhalować. Dziwnie brzmi i wygląda, ale pomaga.![]()
Jeżeli chodzi o wózki to nie tylko wygląd jest ważny. Dla mnie bardzo ważna była wielkość gondoli...dzieci tak szybko rosnąa niektóre wózki mają te gondolki tak małe, ze szok
![]()