reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Kamila Kuba to raczej wszystko lubi:tak:
ale spaghetti jedna z najbardziej ulubionych jego potraw i czesto robie:tak:
Ja i mąż tez lubimy:tak:
A Twoj raczej jadek czy niejadek?

Niespodzianka przykre:-(
ja juz zapowiedzialm mezowi, ze do nas przylatuje moja mama:tak:
nie wyobrazam sobie tesciowej, Ona co chwile lata na fajkę:baffled:
a poza tym mama mi wiecej pomoze na pewno, nie bede miala skropułów, zeby jej mowic, zeby np. wyprasowala czy odkurzyla:-D
Ona to kocha wiec nie bedzie problemu, przy Kubie byla pierwsze 10 dni i duzo nam pomogla:tak: teraz musi byc wczesniej, zeby z Kuba zostala jak pojade rodzic

reklama
pola mój to różnie ma... nie lubi białych i czerwonych potraw :p
czasem ma dzien ze ciagle chce jesc a czasem ma dzien ze tylko jogurty przez caly dzien nic innego ;p

Aha, rozumiem;-)
Moj jak chory to tylko wtedy nie ma apetytu:-D
wiec narzekać nie mogę:-)
Uwielbia zupy, zwlaszcza ogorkowa, pomidorowa, barszcz biały i z owocow morza:tak:
kotlety i wspomniane spaghetti na pierwszym miejscu jesli chodzi o drugie dania:tak: je za dwoch czasami a szczuplutki jak nie wiem, szkoda, ze ja tak nie mam:zawstydzona/y:

mój wiktor tez lubi keczup i pomidory tez lubi ale to są tylko te dwie rzeczy jesli chodzi o czerwone:D:D buraka czy barszczu czerwonego nie tknie

A ja dziś na obiad wczorajszy rosół.... M leży zmęczony życiem a i mi nie chce się specjalnie niczego gotować... :sorry2:

Delwer współczuję straty, trzymaj się

Kamila u nas dzisiaj spaghetti, Kuba uwielbia :tak:

Kamila ja tak jak Pola mam na obiad spageterie - szybko, prosto i smacznie.

U mnie też dzisiaj było po włosku:-) tagliatelle z sosem Napoli:-)
teraz wcinam deser, czyli lody wiśniowe z wisienkami i do tego piwko Karmi:-D

zaraz idę dalej leżeć, bo od wczoraj kuje mnie w okolicy kości łonowej i nie chce przejść:-(

reklama
Do góry