Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Co do spraw brzuszkowych... w niedziele mlodzieniec szalaj jak nie wiem co,,, wczoraj ani bąbelka nie bylodzisiaj jeszczen tez;/// i cos co zauwazylam od paru dni co rano jak sie budze czuje taki bol jak na okres tylko o mniejszym nasileniu po ok godzinie sam mija... ale trroche jednak niepokoi.... no i wczoraj mialam dzwiny bol taka jakby kolka po prawej stronie jak stalam mnie zlapala Tak ze az mnie zgielo w pol i musialam sie na bok polozyc ...po ok godzienie minela ale kuło strasznie...
No i gdzie akutalnie czujecie dzieciaczki bo ja najwyzej na wysokosci pepka... a chyba powinien juz byc nad pepkiem?!?! no i czasem nawet tam calkiem na dole ;//?!
Ja dzisiaj dalej wlocze sie w poszukiwaniu idealnego mieszkania... ale dzisiaj ubieram sie cieplej bo wzoraj mnie rowno w tych murach przepizgalo;//
To widzę, że dzis dzien mieszkaniowy, bo my dzis jedziemy po pracy do Ikeia ja dizsiaj w biurze i zjem co daja w stolowce...
dorotka powodzenia z mieszkaniem, my po pracy latamy kupowac drzwi wejsciowe
asia trzymam kciuki nadal
a My w szpitalu na obserwacji.. dzieciaczki robia sobie ciagle jaja.. od dwoch dni strasznie mi sie stawia brzuch.. nawet do 30razy dziennie
powiedzcie jak tu sie nie denerwowac..
chcieli nam dac sterydy na plucka,ale podobno narazie jeszcze jest wszystko ok.. wiec czekaja..
jutro bede wiedziala cos wiecej..
Buziaki
Przyszła kryska na matyska... I mnie dopadła bezsenność... :-( A do tego przeziębienie się zaczyna rozkręcaćFantastycznie
Nasz ulubiona ekomama urodziła! Zwróćcie uwagę na opis porodu.
PUDELEK - Reni Jusis urodziła córeczkę!

W sprawie porodu Reni - o sobie wstawie na fejsie "i urodziła w pelni relaksując sie pod wplywem gazu rozweselającego".

Ja też chciałabym rodzić w wodzie i mam taką możliwość w szpitalu w którym chcę rodzić, mają tam takie wanny ale mało która kobieta się podobno na to decydujeA właśnie czy któraś z was zastanawiała się nad porodem w wodzie, bo ja zawsze chciałam właśnie w ten sposób urodzić, a teraz się waham... mam w okolicy 2 szpitale, które oferują taki poród, ale jeden jest 60km ode mnie, a drugi 70km. z tym, że ten drugi jest w Sieradzu, więc miałabym pod ręką siostrę i ciocię