Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nioo właśnie Dukan to przede wszystkim białe mięso i lekki nabiał i warzywa
Jeszcze a propo Reni
PUDELEK - "Cureczka" Jusis w "Dzień Dobry TVN"
Skoro białko to poszperaj w przepisach diety Dukana. Tam właśnie chodzi o białko![]()

Cureczka to tak bardziej ekologicznie brzmi niz przez o z kreska.Muńkaaa daj trochę tego obiadku...ile ja bym dała za wątróbkę ojejaaaa)
a ja dziś na obiad brokuły z pary do tego cycek kurzy gotowany :-(, a później sobie zjem zupę ogórkową :-)
a wątróbki staram się nie jadać w ciąży aby nie przedawkować z wit "A"
tylko że mi zakazali jeść wszystko co jest pszenne także teraz mąka np. tylko orkiszowa, nic nie mogę smażyć, ryby bleeeeeeeeeeeee nie nawidzę ryb !!!!! soja jest niewskazana w ciąży, a soczewicy nigdy nie jadłam :-(, a do tego mam zepsuty piekarnik także nawet nie mam jak różnych rzeczy sobie zrobić :-(ja byłam na dunkanie od maja do wrzesnia. I przepisów miałam mase. A pizza dunkanowa to nawet lepsza od normalnej.
Jeżeli o białko chjodzi i nie dunkanowe to orzechy, masło orzechowe, ryby, jogurty, kefiry nabiał, soja, soczewica (o własnie sicil masz moze jakię przepis od teściowej na soczewice? i z tiramisu sie przypominam)
Orzechy - dla cieżarówek szczególnie macadamia sa polecane. Oglądałam wczoraj "wiem co jem" i akurat o orzechcch było