reklama

Czerwiec 2012

reklama
karamija - super wieści!!!! gratuluję!!!

AVO - podwyższone leukocyty są zawsze wtedy, gdy jest stan zapalny, nie tylko pęcherza, ale ogólnie - jak jesteś przeziębiona, masz katar itd. bo białe ciałka walczą z infekcją, ale muszą się namnożyć

A ja mam pytanie z innej beczki... na brzuchu w poblizu pepka wyrosl mi bolący przy dotyku bąbel/wyprysk ....od czego to moze byc, jak to zwalczyc...dozwolonymi srodkami w ciazy... moze ktos mial stycznosc i czy to moze miec jakies negatywne skutki dla bobo-> wiem pytanie ostatnie idotyczne z cyklu calowalam sie z chlopakiem czy moge byc w ciazy... ale jakos jestem przewrazliwiona od kiedy jestem w ciazy...;/

no, ale chyba leukocyty w moczu to rosną tylko od infekcji układu moczowego, a nie całego organizmu....co innego leukocyty we krwi.....

Dorota, wiesz co koło pępką masz bąbel?Może to przepuklina:(

wiesz co nie to jest taki bąbelek jak pryszcz otoczony rumieniem... wyglada troche jak zaplenie mieszka wlosa....naczytalam sie o liszajach opryszczkowych i zgonach matki i plodu i teraz sie oram tym co mi wyszlo, bo nigdy nie mialam pryszczy na brzuchu....

A co do leukocytow... ja mowie o tych z moczu a nie z krwi.... i te z moczu jak najbardziej swiadcza tylko o tym ze dzieje sie cos z pecherzem/nerkami:)

karamija i aga bardzo sie ciesze ze z waszymi dzieciaczkami ok! karamija za puree cie udusze, slina mi cieknie nadal a przeczytalam to 5 minut temu :eek:

delwer daj znac jak ta glukoza weszla.... ja sie stresuje tym badaniem (mam za 2 tygodnie) widze ze ta cukrzyca dosc powszechna....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry