Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
AVO - podwyższone leukocyty są zawsze wtedy, gdy jest stan zapalny, nie tylko pęcherza, ale ogólnie - jak jesteś przeziębiona, masz katar itd. bo białe ciałka walczą z infekcją, ale muszą się namnożyć
A ja mam pytanie z innej beczki... na brzuchu w poblizu pepka wyrosl mi bolący przy dotyku bąbel/wyprysk ....od czego to moze byc, jak to zwalczyc...dozwolonymi srodkami w ciazy... moze ktos mial stycznosc i czy to moze miec jakies negatywne skutki dla bobo-> wiem pytanie ostatnie idotyczne z cyklu calowalam sie z chlopakiem czy moge byc w ciazy... ale jakos jestem przewrazliwiona od kiedy jestem w ciazy...;/
wiesz co nie to jest taki bąbelek jak pryszcz otoczony rumieniem... wyglada troche jak zaplenie mieszka wlosa....naczytalam sie o liszajach opryszczkowych i zgonach matki i plodu i teraz sie oram tym co mi wyszlo, bo nigdy nie mialam pryszczy na brzuchu....
A co do leukocytow... ja mowie o tych z moczu a nie z krwi.... i te z moczu jak najbardziej swiadcza tylko o tym ze dzieje sie cos z pecherzem/nerkami