Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I ja się witam:-)
Powodzonka życzę tym, które mają wizyty!!
Powiem Wam, że moja mała przeszła wczoraj samą siebie. Odkąd się obudziłam to cały czas ją czułam, czy siedziałam, czy leżałam, cały czas dostawałam kopniaczki. Jak sie położyłam o 22.00 i zaczęłam rozmawiać z mężem przez telefon to tak wariowała, że myślałam, że wyskoczy mi z tego brzucha i tak dopóki nie zasnęłam. Obudziłam się dziś na siku o 5.30 a ona nadal mnie obkłada!! byłam w szoku!! chyba dziś będzie cały dzień spała, choć właśnie znów zaczęła kopać, hehemoże będzie w przyszłości tańczyć tak jak mama!?
![]()

a i tak nie pije nie wiem czemu /juz pomijajac teraz ten cukier
dzieeeeci, tak niewiele im potrzeba czasem do szczescia

u nas dziś pięknie świeci słoneczko ale nadal -13
widzę że mimo wielkiego strachu tak samo jak u nas lekarz powiedział że maluszek rozwija się idealnie, wiem jak bardzo to cieszy bo przeżywaliśmy dokładnie to samo dwa tygodnie temu przy usg genetycznym w sprawie naszej pępowiny 

aż się uśmiechnęłam do komputera ;-)

zniknie za dwa dni, zobaczysz. Przemyj to czyms antybakteryjnym i nie grzeb wiecej!!! A ten Twój mały fiutek to naprawde z całowania sie wziął????![]()
No chyba nie sądzisz, że sie już bzykam z męzemP oczywiscie ze od całowania;pp
A ja dzisiaj dalej ide ogladac mieszkania ... juz mam dosyćniestety mąż mi sie maruda znalazł i zawsze coś mu nie pasuje ;pp
Milego dnia kobiety!!
A jakiego szukacie???kasia.natka ja na takiej wizycie w szpitalu zapytałabym co mam za sobą zabrac do porodu, dla siebie i dla maluszka, obejrzała salę, zapytała czy dziecko jest 24h z mamą czy w osobnej sali, czy jeżeli razem z mamą to czy pielęgniarki w razie potrzeby zabierają maluszka na jakiś czas żeby odpocząć, jakie oferują formy łagodzenia bólu no i o to w jaki sposób można rodzić i chyba jeszcze o odwiedziny bym zapytała, w jakich godzinach i czy może ktoś poza mężem do ciebie przyjść po porodzie
Sama będę o to pytać moją lekarkę, mam nadzieje że mnie nie wyśmieje z takim wywiadem ;-)