reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Wytajcie kobitki dopiero wrocilam z Glasgow no i bedziemy mieli.........
CORECZKE!!!
Jestesmy tacy szczesliwi:happy2::happy2::happy2:

Polaa - gratulacje z kolejnego synka:-)

reklama
josie ja to sie śmieje że przed ciążą ciągle na diecie, teraz w ciąży na diecie i dupa ze zachciankami i po urodzeniu zaś dieta, załamać się idzie :szok::crazy:
Oj znam to uczucie :crazy::baffled:
Wytajcie kobitki dopiero wrocilam z Glasgow no i bedziemy mieli.........
CORECZKE!!!
Jestesmy tacy szczesliwi:happy2::happy2::happy2:
:-)
Super- Gratulacje, ale mała będzie miała fajnie takiego starszego brata :)

gkvip rowniez gratuluję:tak:
jak bedzie miala na imię??:-)

tak pisalyscie o remontach, ja nie zapomnę jak mielismy remont jak bylam w ciazy z Kubą, masakra jak dla mnie, bylam tym strasznie zdenerwowana, ze nie zdazymy na czas itp. Maż mial mnie serdecznie dość:zawstydzona/y: no ale ponad miesiac przed porodem skonczylismy:tak:
Pokoik Kubusia konczylismy jak juz byl na swiecie, a reszta była gotowa. Mąż kupil dom zanim mnie poznal i byla w nim jeden wielki burdel, wszystko bylo robione, doslownie wszystko:tak: no i teraz jeszcze trzeba przygotować pokoik dla drugiego synusia.

ogladam teraz one born every minute na ang. telewizji, zaraz chyba umrę:-(
kleszczowy porod ma kobietka, wyciagaja to dziecko juz tyle czasu, ze szkoda gadać:wściekła/y: az sie trzece, no wreszcie Go mają, jakie sine biedaczek:-( jeju, oddycha.

Dziewczyny zamarlam:-(

Wole zdecydowanie cesarkę niz kleszczowy albo proznociag, oj zdecydowanie!!!

reklama
Do góry