reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

reklama
teraz druga rodzi ale z Nia chyba wszystko w porządku :tak:
ogladam to co tydzien, troche inaczej jest w angielskich szpitalach, juz raz to przezylam ale przypominam sobie;-)
buziak o modzie? Zebym sie zalamala jakie piekne sa ubrania dla
szczuplych kobiet

gkivip bardzo ładne:tak:

No moze nie relaksuje ;-) ale oglądam bo nie wiadomo co mnie jeszcze czeka.
Dzisiaj dostalam list, ze 19 kwietnia mam spotkanie w sprawie porodu bo mialam cc

reklama
Przypomniało mi sie dzis o nich i zrobiłam na sniadanie - dzieci krzyczały na głos ze uwielbiaja i kochaja mnie nad zycie ze im je zrobiłam:tak::-)
a sama chyba czułam niedosyt po sniadaniu:happy:

a wiecie jakie fajne sakluski z jajkiem w przyprawach?
We włoszech mnie tego nauczono - gotujesz kluski, odlewasz wode dodajesz olej, wbijasz jajka, przyprwy i na ogniu cały czas. Chyba był jeszcze zólty ser ale nie jestem pewna... :baffled:

Do góry