reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hej:-)

Dziewczyny zapraszam na faworki. Narobilam sie ale było warto:)

Uwielbiam!!!:-) a mnie akurat nie ma w Wawie...;-)

Jestem, jestem:-)

karamija na razie jednak nie otwieraj biznesu:-p:-D

intuicja mnie nie zaiowdla, bedzie CHŁOPCZYK:tak::tak::-)

Gratki!!:-)

Wytajcie kobitki dopiero wrocilam z Glasgow no i bedziemy mieli.........
CORECZKE!!!
Jestesmy tacy szczesliwi:happy2::happy2::happy2:

Polaa - gratulacje z kolejnego synka:-)

Super!! gratuluję córeczki i witam w gronie mam dziureczek:-D

ja jutro na USG i też jakoś tak dziwnie się stresuje choć jak byłam na połówkowym to było wszystko oki ale teraz już trochę tą dietę mam

Powodzonka! ja też przy każdym badaniu się denerwuję mimo, że wcześniejsze były oki. To chyba naturalne.

Witam Was serdecznie!Przyjmiecie może i mnie do swojego grona?Mam nadzieję, że po 3 miesiącach leżenia plackiem i gapienia się w sufit już wszystko będzie ok i będę mogła się tu trochę poudzielać.Termin wg OM mam na 4 czerwca ale ostatni coś lekarz mówił,że synuś duży więc może być wcześniej...
Pozdrawiam i życzę miłego dnia:)

Cześć:-)

sicilpol - wszytko na pewno będzie ok!!

reklama
sicil - od wczoraj gadamy w czym kto lubi spac albo w czym nie lubi raczej na zakupach. nigdzie dalej nie poszłysmy:no:

Zapomniałam wcześniej dodać...
Witam rudą :happy:
Ale jeszcze co do ułożenia dzieciaczków wczoraj pani doktor mówiła, że na tym etapie ciąży maluszki mogą być ułożone dowolnie, bo jeszcze mają sporo miejsca i mogą się wiercić w brzuszku i dobierać dogodną pozycję. Po 30 tygodniu zwraca się uwagę na ułożenie, bo wtedy powinny się ułożyć główką do dołu.

jestem, w piecu podłożone, ale muszę iść do sklepu, chyba muszę, bo mi się nie chce :crazy: :baffled:

a tak w ogóle to widzę że dziewczyny doganiają chłopaków :-D

no ja Buziak na niektóre watki nie docieram, bo niedowidzę ;-)
ja od lat powinnam okulary uzywac, zwlaszcza jak pracuje, a od czasu przeprowadzki nawet jeszcze mi sie nie przewinely przez rece :sorry2:

reklama
no ja Buziak na niektóre watki nie docieram, bo niedowidzę ;-)
ja od lat powinnam okulary uzywac, zwlaszcza jak pracuje, a od czasu przeprowadzki nawet jeszcze mi sie nie przewinely przez rece :sorry2:

ja tez nie wszystkie odwiedzam ale to z innego powodu..
nie ogarniam zbyt wielu informacji naraz:-):rofl2: za ciezkie myslenie mam ostatnio:tak:

Do góry