reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Dziewczyny, ktoras z Was prosila mnie, bym napisala co znalazlam w Murkoff na temat diecy w cukrzycy ciazowej.
Tak sie zapedzilam, ze zalozylam nowy watek o tej cukrzycy :zawstydzona/y:
A regulamin mowi, by ustalac z Wami wpierw, czy moge zalozyc czy nie

To cooo? Moge, moge, moge?
Zalozylam, bo wg. mnie temat wymaga glebszych dyskusji i rozmow, :tak:

reklama
karamija Soczek piekne imie :-D

dopiero co zjadlam 3 kanapki , ktore mnie zupelnie nie usatysfakcjonowaly, a teraz mam w glowie tylko parowki z keczupem..... a w lodowce ich brak! ach ta ciaza...

a wlasnie kolejna moja kolezanka jest w ciazy, 8 tydzen, jest juz nas 5 na ten rok :)

Dziewczyny, ktoras z Was prosila mnie, bym napisala co znalazlam w Murkoff na temat diecy w cukrzycy ciazowej.

Oczywiście, ze mozesz- super jak będziemy tam pisać co możemy co nie itp. Dzięki Sicilpol :)

jeszcze w lodówce mam nózki:tak:
Nie jest Ci zimno? :dry:;-)

no własnie a mnie ruszylo, bo mi było chyba przez 2 tyg po cc ciezko oddychać....mnie jedne rzeczy ruszają, inne kompletnie nie.Mniej jest tych co mnei ruszają id latego weszlam w ten link.....i źle zrobiłam...glupia ja:)
Czyli jednak można Cie jeszcze czymś zaskoczyć ;-)

Jak tak można?! Najpierw zakładasz a później pytasz???!!! :wściekła/y: Karny jeżyk!
:-D

Jak tak można?! Najpierw zakładasz a później pytasz???!!! :wściekła/y: Karny jeżyk!
:-D

No juz siedze siedze :tak:

sicil ja wczoraj z PaulinaMaria rozmawiałam o tym aby założyć ten wątek
laugh.gif

No wlasnie, a ja tak sie przed szeregi sama wepchnelam :zawstydzona/y:

Kurcze tak czytalam te Murkoff, nie za kolorowo macie dziewczny :no:
Ja do tej pory myslalam, ze jedynym niebezpieczenstwem jest wysoka waga urodzeniowa...
Ja poki co mam sprawdzany cukier ot tak, dopiero za 2-4tygodnie ide na te krzywa :baffled:

Ostatnia edycja:
no własnie a mnie ruszylo, bo mi było chyba przez 2 tyg po cc ciezko oddychać....mnie jedne rzeczy ruszają, inne kompletnie nie.Mniej jest tych co mnei ruszają id latego weszlam w ten link.....i źle zrobiłam...glupia ja:)

wyluzuj sie!!! nie trzeba byc w ciąży zeby cos sie stało jak ma sie stac:sorry2:

karamija - mój został juz Nikosiem, pisałam juz wczesniej:tak:.
Mielismy dwie opcje to znaczy ja miałam jeszcze Mikołaj, ale P nie zaakceptował a jakby nie było cos do powiedzenia ma;-)

powiem Wam że się ruszyłam na piechtę do sklepu sukces dosłownie !!!!!!! i oczywiście zmieniła mi się opcja kolacji a coooooo, kupiłam se proszka do pieczenia i se spróbuję bułeczkę dukanowska

sicil a co do cukrzycy to nie tylko waga urodzeniowa ale niestety poważniejsze rzeczy, jakby chodziło tylko o wagę to wątpię co by każda z nas się tak pilnowała

reklama
buziak

No to 2 Nikosiów mamy na forum :)
Teściowa się obraziła na imię, moja mama przyjęła ok, tata mój chyba padnie, jemu to imię tylko z Karierą Nikodema Dyzmy się kojarzy.

Do góry