Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
haha
ale rozumiem, że to po prostu jest upomnienie słowne i nie grozi żadnymi konsekwencjami ten jeżyk?? Jakoś jeżyk tak kłująco mi się kojarzy i groźnie..

chcialabym byc znowu glodna i zrobic sobie grzanki z mozarella!!! 

Ależ nie ma za coAlijenka dzieki za odpowiedz![]()

zboczuchmoze ja wyposzczona niezle jestem, ale mi wrecz przeciwnie sie kojarzy![]()
![]()

Ja tak miałam, a teraz jak mam myśleć co mogę co nie to wolę nie głodniecdziewczyny macie tez tak ze sie najecie, a pozniej z utesknieniem czekacie az zglodniejecie zeby znow moc zjesc cos innego?!?!!? ja sie chyba rozplacze zarazchcialabym byc znowu glodna i zrobic sobie grzanki z mozarella!!!
![]()

Nie chciej wiedziećDo tej pory nie wiem nawet co to jest ten karny jeżyki aż boję się zapytać
![]()

no raczej nikt na tego jeża Cię nie posadzi, także tak to tylko słowne upomnienie :-)
Żeby nie było ;-)zboczuch![]()

ja nie znam zadnej zanety oprocz zanet kalety - od wiadomo czego O_O
dziewczyny macie tez tak ze sie najecie, a pozniej z utesknieniem czekacie az zglodniejecie zeby znow moc zjesc cos innego?!?!!? ja sie chyba rozplacze zarazchcialabym byc znowu glodna i zrobic sobie grzanki z mozarella!!!
![]()