Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam i ja
dziewczyny macie może tel w dawnej erze? Ja dziś nie moge do nikogo zadzwonić i jak się okazuje nikt nie może sie dodzwonić do mnie. Sprawdzałam w banku opłaciłam ostatni rachunek ( bo przecież mogłam zapomnieć) no i nie mam nawet jak zadzwonić co się stało. Czy wy też tak macie?
PaulinaMarianie mam jak zadzwonić bo jak chcę zadzwonić to niby wybierany jest numer a za sekundkę mam komunikat "połączenie zakończone" nawet sygnału nie mam a wyjąć to ja nigdzie nie wyjdę. No nic czekam na męża.
Trwało to kilka godzin i naprawili
Moze spróbuj;-)Mam pytanie odnosnie witamin. Czy bierzecie jakies suplementy DHA czy omega 3? Co czytam jakis artykul, to jest napisane, ze bierze to udzial w rozwoju mozgu i wzroku. Znajduje sie glownie w tlustych rybkach, a u mnie z rybkami na bakier. Srednio sie lubimy![]()
Czesc Dziewczyny
Ja tez mam termin na czerwiec 2012 dokladnie na 19. Miala byc dziewczynka a na wtorkowym usg polowkowym okazalo sie ze chlopulek bedzie... niespodzianka.![]()
Witam dziewczęta
Wpadłam zdać relacje z wizyty środowejjuż na sto procent będę miała synka
lekarz szukała i szukała aż znalazła to czego chciała
z moim synkiem wszystko wporządku, powiedziała mi ze jest bardzo duży, jakby miesiąc większy niż ciąża i istnieje duze prawdopodobieństwo, że będzie miał ponad 4 kg....
więc nie wiem jak ja urodze. Poza tym prZytyłam w ciągu ostatniego miesiąca 6kg;(( w sumie od początku ciąży 10 kg;(( nie mam pojecia czemu..niby normLNIE JEM, ateraz az mam wyrzuty jak patrzę na jedzenie... a i jeszcze dostałam czopki dopochwowe, bo po moim chorowaniu jakies drożdżaki się przypl ątały. Pozdraiwma
![]()

Karamija , Ty to masz szczuplutkie nózki ztego co widziałam na zdjeciach- pozazdrościłam normalniei w ogole taka radosć z Ciebie bije
Alijenka, ja to spodnie 36 nosilam, ale niestey uda nad kolanami i kolana to mój nasłbszy punkt,a teraz to już w ogóle......
co do bioder to chyba jest ok, bo z 88, posżło na 94, wiec tragedii nie ma. Brzucholem tez sie nie przejmuję, zresztą wcale nie jest jakis duży
co do Twojego tycia, to ja się przez to też obaiwam,że moge mieć cukrzycęW pierwszej ciazy cukier po glukozie po 2 godzinach miaąłm 96......
Macku, trzymam kciuki za wizytę.
Ruda- 4 kilo?To strasznie malutko
Aylin- wiesz wydaje mi sie,ze ja nie jem dziennie 7 tys kalorii, ba jak jem ze 3000 tys to jest maks, a i tak tyję z dnia na dzień czasem![]()