Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przepis proszę!a ja sie najadlam i teraz spac mi sie chce. jeszcze chalka na mnie czeka i sie patrzy. pierwszy ra w zyciu pieklam i wyszla tyszna tyle ze sie troche rozjechala na boki za bardzo w trakciepieczenia bo za luzno ja "zwiazalam" ale pierwsze koty za ploty![]()

Pewnie w markecie byłaś? Bo ja nigdy nie wychodze tylko z tym, po co poszłam...a ja sobie poszłam na spacerek do sklepu bo co tam mam kupić tylko kurczaka na rosół i warzywa niooo i musiałam dzwonić po mojego wujka co by mnie odebrał bo nagle taki miałam tobół z zakupami że dałam radę go unieść tylko 200 m, wysłać babę na zakupy !!!!!!!

Ja nie słyszałam. Ciekawe co położne na to. Ciekawe czy tak bez oporów by zaaplikowały podczas porodu?dziewczyny a słyszałyście o czymś takim ???
Dianatal żel położniczy - zestaw 56368 Apteka internetowa - Allecco.pl - E-apteka
ja o tym żelu wyczytałam w gazecie "m jak mama", ale szukam opinii i nic ciekawego nie znalazłam
i ja też poproszę przepis