• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

Dzień dobry, miłe panie! nie było mnie kilka dni, bo okazało się, że moje bliskie spotkania trzeciego stopnia z muszlą to grypa żołądkowa :(. Czwarty dzień jestem na sucharach i kaszce ryżowej na wodzie i naprawdę mam nadzieję, że to już koniec. Dziś pierwszy raz rano poczułam się prawdziwie głodna, więc mam nadzieję, że to jakiś zdrowy objaw, a wczoraj przyjęłam lekką zupę warzywną i było ok.

Zastanawiam się, jak ja zrobię jutro badania (w tym obciążenie glukozą), pomyślałam, że w najgorszym razie pójdę na samą morfologię i mocz i poproszę lekarza, żeby jeszcze raz mi wypisał skierowanie na tą glukozę. Jak myślicie? Jakoś mało prawdopodobne wydaje mi się, żebym bez zwrotów wypiła to świństwo. I w ogóle to czy moja morfologia & siki nie będą jakieś zafałszowane po tej chorobie?

Spróbuję Was trochę ponadrabiać, ale nie będzie łatwo, bo za godzinę przyjedzie do mnie teściowa na pierwsze ciążowe oględziny :)) jeeeeeeeeeeść!!!

reklama
Witam się i ja;))

Też mam za sobą ciężką noc...wstaje na siku koło 5 razy a i to jak juz naprawde nie wytrzymuje bo tak to bym cały czas na kibelku siedziała.. poza tym wogóle spać nie mogę, jakaś bezsenność. A jak juz zaczęłam przysypiać rano to deszcz się rozpadał i bębnił w parapet a potem o 7 sąsiad zaczał coś wiercić wiartarką, jakby nie mógł trochę później ehhhh

Jedynym plusem jest to, że z tych dwóch egzaminów, których tak się bałam dostałam 4 i 4+ :))

dzień dobry przedpołudniowo.
nie mam siły Was nadrabiać,jak coś się działo to proszę mnie oświecić.
Ale gratuluję tego co dobra i współczuję jakiś nie całkiem pozytywnych rzeczy.Naszą wizytę opisałam w odp.wątku.
Coś mi mignęło o seksie-oj a co to jest????
Co do spania-ja muszę na lewym boku bo jak śpię na prawym to mnie Młody strasznie kopie,a jak na wznak to mi się nochal zatyka i nie mogę oddychać.A w ogóle to spać nie mogę bo albo latam do kibla albo po godzinie się budzę i nie mogę zasnąć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:I mam lenie mega wielkiego i kompletnie nic nie robię,wczoraj na obiad byłą pizza bo nie miałam weny,więc zamówiłam,a dzisiaj to już nie wiem co??????

Dzień dobry :-p

Pogoda za oknem okropna. Szaro brzydko deszczowo-śnieżnie i ponuro.
Ciśnienie niskie - więc kawa się parzy .

Plan na dziś : Rozmrażanie lodówki.

Wiosno przyjdź już !

W ostatnim czasie mam częste skurcze trwające ok 30sek. Pomaga tylko leżenie i zaciskanie zębów.

Zaczynamy 27 tydzień. Coraz bliżej finału. Brzuch coraz większy - waga coraz większa - siły coraz mniej.

Pępek coraz płytszy - stare rozstępy na brzuchu po pierwszej ciąży powoli zaczynają zmieniać swój kolor.

Życzę miłego dnia :tak:

Dzień dobry, miłe panie! nie było mnie kilka dni, bo okazało się, że moje bliskie spotkania trzeciego stopnia z muszlą to grypa żołądkowa :(. Czwarty dzień jestem na sucharach i kaszce ryżowej na wodzie i naprawdę mam nadzieję, że to już koniec. Dziś pierwszy raz rano poczułam się prawdziwie głodna, więc mam nadzieję, że to jakiś zdrowy objaw, a wczoraj przyjęłam lekką zupę warzywną i było ok.

Zastanawiam się, jak ja zrobię jutro badania (w tym obciążenie glukozą), pomyślałam, że w najgorszym razie pójdę na samą morfologię i mocz i poproszę lekarza, żeby jeszcze raz mi wypisał skierowanie na tą glukozę. Jak myślicie? Jakoś mało prawdopodobne wydaje mi się, żebym bez zwrotów wypiła to świństwo. I w ogóle to czy moja morfologia & siki nie będą jakieś zafałszowane po tej chorobie?

Spróbuję Was trochę ponadrabiać, ale nie będzie łatwo, bo za godzinę przyjedzie do mnie teściowa na pierwsze ciążowe oględziny :)) jeeeeeeeeeeść!!!
współczuję i całe szczęście że już jest lepiej, a AVO dobrze mówi daj spokój sobie z tymi badaniami

Witam się i ja;))

Też mam za sobą ciężką noc...wstaje na siku koło 5 razy a i to jak juz naprawde nie wytrzymuje bo tak to bym cały czas na kibelku siedziała.. poza tym wogóle spać nie mogę, jakaś bezsenność. A jak juz zaczęłam przysypiać rano to deszcz się rozpadał i bębnił w parapet a potem o 7 sąsiad zaczał coś wiercić wiartarką, jakby nie mógł trochę później ehhhh

Jedynym plusem jest to, że z tych dwóch egzaminów, których tak się bałam dostałam 4 i 4+ :))

gratuluję egzaminów :-D

Ja dziś mam wizytę u gina ale wątpię w to aby mi usg zrobił :-(

Pogoda do bani aż się nic nie chce, ja nie wiem kiedy teń leń wyjdzie ze mnie bo to już przechodzi wszystko, od kąd jestem w ciąży nie miałam ani jednego dnia z wielgaśnym przypływem energii, a kiedyś to nie mogłam w jednym miejscu usiedzieć !!!!!!!!!!

Witam mamuśki.Pobudka była o 2 w nocy bo moja dzidzia upodobała sobie kopanie w mamusi brzuszku własnie wtedy gdy jest cicho i ciemno :-D Mamunia wyrozumiała więc wybaczyłam brzdącowi :-) Nogi mi puchną a dzisiaj doszły jeszcze opuchnięte dłonie.Zaraz śmigam do szpitala po wyniki z wczorajszego badania glukozy.

Hej dziewczyny.

Ja dziś podłamana...planowałam zadzwonić do lekarki w sprawie konsultacji mojego wyniku glukozy a po wyjściu z ubikacji zadzwoniłam do niej z zupełnie innej przyczyny...zauważyłam malutką kropeczkę krwi na wkładce... Mam nadzieję, że to przez podrażnienie od infekcji i aplikowania sobie globulek, ale jutro rano mam się stawić na USG...ale mam doła, ryczeć mi się chcę!!!!!!:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry